Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Rokonnak volt valami ilyen mutatós okosórája, ajándékba kapta Németországból, majd bepárásodott és megállt. Magyar garancia nem igazán tudott vele mit kezdeni, szerinte párás belsövel teljesen jó volt.
Németeknél nekem kellett intézni a dolgot. Hát, gyakorlatilag komplett belét ki kellett cserélni, és fogalmuk se volt, miért párásodott be.
Nekem az volt az a pont, amikor azt mondtam, ezektől még papír szatyrot se veszek. -
Kapanyél
őstag
Óraszeretőként és gyűjtőként mindegyikben, már képről is. Amelyikről volt szétkapott fotó, azon egy laikus is sírva fakad. De sok ismerősöm kért meg, hogy állítsam be a szíjat és hát volt olyan, amiből a stiftet sem lehetett volna roncsolás nélkül kiütni.
A leghitványabb kínai divatmárkák egyike. A legtöbbet kinyitva még kosz is van bennük!
Ehhez képest az okosórák egy fokkal jobbak, mert azokat más kínai gyártja nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest