- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Rokonnak volt valami ilyen mutatós okosórája, ajándékba kapta Németországból, majd bepárásodott és megállt. Magyar garancia nem igazán tudott vele mit kezdeni, szerinte párás belsövel teljesen jó volt.
Németeknél nekem kellett intézni a dolgot. Hát, gyakorlatilag komplett belét ki kellett cserélni, és fogalmuk se volt, miért párásodott be.
Nekem az volt az a pont, amikor azt mondtam, ezektől még papír szatyrot se veszek. -
Kapanyél
őstag
Óraszeretőként és gyűjtőként mindegyikben, már képről is. Amelyikről volt szétkapott fotó, azon egy laikus is sírva fakad. De sok ismerősöm kért meg, hogy állítsam be a szíjat és hát volt olyan, amiből a stiftet sem lehetett volna roncsolás nélkül kiütni.
A leghitványabb kínai divatmárkák egyike. A legtöbbet kinyitva még kosz is van bennük!
Ehhez képest az okosórák egy fokkal jobbak, mert azokat más kínai gyártja nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több forrás állítja, hogy a Fossil befejezi a Wear OS rendszerű órák fejlesztését és árusítását.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest