- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Rokonnak volt valami ilyen mutatós okosórája, ajándékba kapta Németországból, majd bepárásodott és megállt. Magyar garancia nem igazán tudott vele mit kezdeni, szerinte párás belsövel teljesen jó volt.
Németeknél nekem kellett intézni a dolgot. Hát, gyakorlatilag komplett belét ki kellett cserélni, és fogalmuk se volt, miért párásodott be.
Nekem az volt az a pont, amikor azt mondtam, ezektől még papír szatyrot se veszek. -
zdanee
őstag
A Fossil Sportnál rosszabb okosórám sosem volt. Szerencsére egy évet sem bírt mielőtt szó szerint szétesett a kezemen. A Fossil megtagadta a garanciát, mert ők itt ezt a modellt nem forgalmazták. Őszintén, fel sem háborodtam, az egyetlen tech termékem volt, amit szimplán kidobtam a fenébe, még a szíjat sem vettem le róla. Gyűlöltem.
-
Kapanyél
őstag
Óraszeretőként és gyűjtőként mindegyikben, már képről is. Amelyikről volt szétkapott fotó, azon egy laikus is sírva fakad. De sok ismerősöm kért meg, hogy állítsam be a szíjat és hát volt olyan, amiből a stiftet sem lehetett volna roncsolás nélkül kiütni.
A leghitványabb kínai divatmárkák egyike. A legtöbbet kinyitva még kosz is van bennük!
Ehhez képest az okosórák egy fokkal jobbak, mert azokat más kínai gyártja nekik. -
Kapanyél
őstag
Kivonulhatnának mindenhonnan a filléres ipari hulladékaikkal.
-
ghiottone
nagyúr
A Gen 5. Carlyle-t kedveltem, de amilyen mostohán bántak a frissítésekkel és amennyire gyalázatos volt a gyári olasz szerviz a 6-ost már nem vettem meg. Ismerősnek is, amit rendeltünk sajnos pixelhibás volt és ment is vissza amazonnak.
Watch 4 Classic lett a Fossil után, de ott a Samsung is megcsúszott pár hónapot a legutóbbi szoftver frissítéssel, szóval ott is vannak bakik. -
blueye
veterán
válasz
tomboy0013 #2 üzenetére
Sajnálnám, az MK Gen 6 jó és Fossil nélkül nem lesz MK Gen 7
-
tomboy0013
veterán
Ahogy a Gen6-os óráik vásárlói értékeléseit nézem talán jobb is lenne felhagyniuk vele. Pont tegnap gondolkodtam hogy veszek egyet, de olyan borzasztóan rossz értékelések vannak mind a normál mind a wellness verziókról, hogy úgy döntöttem 40-et se ér meg nekem. Pedig régóta szerettem volna egyet mert tetszenek, de a Bluetooth problémák és a harmatgyenge üzemidő miatt inkább hanyagolom. Marad a TicWatch Pro 3.
-
Ricardo
titán
A fitbit kivonult egy csomó helyről, a Fossil befejezi. Kicsit arra emlikeztet a dolog amikor a mobiloknál a nagyobb nevek elkezdték bedobni a törölközőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest