- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Digitalboy
senior tag
A modemet és az internet kapcsolatot eltávolítottam és vissza telepítéttem, de így sem jó!
Senkinek semmi ötlete??? -
Digitalboy
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám! Xp op.rendszer 56-os külső modem. Újratelepítettem a rendszert mert a ''Nem lehet kapcsolatot létesíteni'' hibaüzenet miatt nem lépett fel a gép a netre. Jól is működött minden, tehát az új Xp-vel szépen fellépett. Ahogy egyre több hardvert is felraktam egyszercsak újra ez a hibaüzenet fogadott a felépéskor. Ha jól emléxem a Scanner feltelepítéséig még működött a net, de aztán nem. Nem tudom hogy a Scanner drivere tette e tönkre vagy sem, de mostmár hiába távolítom el, nem akar kapcsolódni. A net biztosan jó mert két op.rendszer is van fenn és a 98-alatt most is működik, csak az Xp alatt halt meg. A fent lévő Norton antivírus pedig indításkor feldobja a ''email proxy error'' hibaüzit. Az antivírusban kikapcsolva a levelek ellenörzését már nincs ez a hiba, de ez sem volt eddig csak kb. a scanner telepítéséig. Jó lenne ha valaki tudna megoldást, mert nem szeretném újrarakni az egészet, így is ráment pár napom!
Az ötleteket előre is köszönöm, és ha teheted légyszi emilben válaszolj! digitalboy@freestart.hu
Aktív témák
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest