- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
Hardtech #48145 üzenetére
Hát, minden alkatrész fárad az idő múlásával/kevésbé bírja ugyanazt a terhelést.
Nem mondom hogy a játék nem okozhatja (szoftveresen), pláne ha patchelik is.
Egy újabb patch is róhat nagyobb terhet a CPU-ra vagy a VGA-ra vagy mindkettőre is akár.BF multival azért meg lehetne izzasztani.
Mivel a "noname" 600W-os táppal nem hibázik vsync OFF-al sem, így marad az XFX táp mint lehetséges hunyó.
Volt olyan tápom (2009 körül - Corsair VX 450 - Seasonic bélés és ADDA venti - azaz királykategória alját surolta) ami ment 3 évet, azt utána a rendszer nem állt fel, megőszültem mire kiderült hogy a táp miatt volt - elszállt részben a 12V-os része, egy gyengébb VGA-val (GF 3 Ti 200) okés volt minden, a benne lévő X1950GT-vel (még AGP) meg kapufa, garban cserélték.
-
jokeph
nagyúr
-
jokeph
nagyúr
válasz
Hardtech #48139 üzenetére
Üdv !
A tápod első kiadása 2014-es (anno ez pöpec táp volt, minden szempontból), a tiéd mikori vajon ?
Elképzelhető, hogy nem képes már maradéktalanul kiszolgálni a konfigodat.
Azért a GTX 1070 képes felvenni 250W-ot is akár, ez a játék 1440p-n maxolva képes a GTX 1070-et maximum közelében kihasználni, a 4790k mellett is.
A CPU van húzva ? (lap és CPU lehetőséget ad rá).Mekkora felbontáson játszol vele ?
Illetve, ha vajon limitálod az FPS-t akkor is fentáll a jelenség ? -
Sanyi19
őstag
válasz
Hardtech #48139 üzenetére
Valószínű hirtelen megterheli a vga-t és cpu-t is egyszerre. Jártam már én is így. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy elindítok egy furmark-ot, közben egy prime95 vagy aida 64 stabilitás teszt is fut. Nekem ilyenkor ugyanúgy lehalt mint az adott játéknál. Nem emlékszem már pontosan, hogy mi okozta talán a PUBG volt, Chieftec kb. 5-6 éves táppal, gtx 1060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Steam Deck
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- ASZTALI GAMER PC MSI RTX 3090!
- Ryzen 7 5700X, 48GB ram, ROG Crosshair VI, ROG RX5700 azonnal hadra fogható, akár külön is eladó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest