- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz bajtokarpi #21528 üzenetére
Egérnek legkevesebb köze lehet ehhez... max a billentyűzet csinál ilyet, pl XP alatt.
Szerinte RAM hiba, vagy HDD befedetlen bad sectorral. Ezek a legvalószínűbbek.Bár az FF eleve ilyen 3 másodpercet működik 10mp-ig fagy típus, gyűlölöm is miatta... De az OS-t nem bántja. (oké oké 24-es FF tűrhető, de a 23-mas visszahozta a 12-14 körüli lagtengert)
-
quailstorm
nagyúr
válasz bajtokarpi #21530 üzenetére
Én memtest x86-ot szoktam használni... de valszleg jó a windowsos is.
Milyen VGA és oprendszer van a gépen/ben?
Mert az FF az már HW gyorsítással megy egy ideje, és lehet a VGA RAM is hibás. Esetleg nézz AIDA64-gyel eseménynaplót, bár a W8 már nekem is írja kifele ha gáz van.
FURmark pl egy jó GPU hőteszt, 3Dmark 2006 vantage meg 11 meg is izzasztja.
Táppal mi a helyzet? FF nagyon nagy terhelést ad le a CPUnak, és egy öreg gagyi táp nem bírja esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz bajtokarpi #21532 üzenetére
tiltsd le firefox alatt a hardveres gyorsítást, szerintem egy próbát megér.
eszközök/beállítások/speciális/ hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges, vedd ki a pipát. -
bajtokarpi
őstag
válasz bajtokarpi #27205 üzenetére
Na annyit sikerült elérnem, hogy elindult a rendszer, de ha a "sata raid/ahci mode (disabled)", illetve "onboard sata/ide ctrl mode (ide)", akkor bootol, és elindul a rendszer. De ha ezeket átállítom AHCI-re, úgy ahogy azt kéne, akkor az említett résznél megáll (#27205) hozzászólásomban látni. Tudnátok nekem ebben segíteni, hogy mi lehet a baj?
Köszi
battletag: bossi#2666
-
codec
senior tag
válasz bajtokarpi #27206 üzenetére
Sata0-ás portba raktad az ssd-t?
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
válasz bajtokarpi #27211 üzenetére
Szerintem csinálj bios resetet, telepítsed fel ide módban a win7-et majd módosítsad a registry-t, hogy engedélyezve legyen az achi, indítsad újra, állítsad át biosban ide-ről achi-ra, majd win-be telepítsed az intel chipset drivert, és menni kell.
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
berzebub
aktív tag
válasz bajtokarpi #35533 üzenetére
Üdv!
Mivel játszól és az hová van telepítve?SSD,HDD?Melyik HDD?Pagefile melyik hdd re van állítva?
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
berzebub
aktív tag
válasz bajtokarpi #35535 üzenetére
Első körben lehúznám a 2 régebbi hdd és úgy is tennék egy próbát. Ha úgy sem jó akkor hdsentinel felület teszt illetve egy sata kábel csere. A samsung hdd-k sokszor okoztak már galibát. + egy tipp: page file ne legyen az ssd-n mert jócskán csökkenti az élettartamát.
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
MrDerekas
addikt
válasz bajtokarpi #39621 üzenetére
Az utlosó kiadott bios van a lapodon? Másik pendrive-al is tehetnél egy próbát. (Lehetőleg max 8 gigás darabbal)
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
batman.
senior tag
válasz bajtokarpi #39621 üzenetére
Szia!
Mr.Derekast kiegészítve
A Rufus programmal készítsd el az telepítőt.
Válaszd ki a képfájlt.
A particiós séma: MBR
A cél: BIOS vagy UEFI
Minden más alapértelmezett.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest