- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Közben ismét volt egy kékhalálos fagyásom böngészés közben. Így 100W alatt fogyaszt a rendszer így kétlem, hogy a gyenge tápellátás tehet a dologról. Én továbbra is a memóriák körül keresném a hiba okát de hogy állapítom meg, hogy alaplap vagy memória? Mint fentebb írtam külön-külön mindkét memóriamodullal hibátlanul lement a 2 óra 34 perces memtest, úgy, hogy mindkét memória benne volt a gépben egyszer sem, próbáltam az 1-3 és a 2-4-es slotokban is. A memóriák gyári csomagolásban voltak párosítva, tehát még arról sem lehet szó, hogy valamilyen kompatibilitási probléma lenne a két memóriamodul közt.
Ezt nem csak Tőled kérdezem, milyen programmal lehetne ezt a legjobban log-oltatni? Ez jó vagy vannak alkalmasabb és jobb megoldások is?
-
Danecay
addikt
Be is sírnék ha a táp lenne a baj. Ennek az áráért már 600-650W-os FSP tápot is vehettem volna de mégis ezt ajánlották inkább sokadik alkalomra is a tápos topikban. Persze az FSP-ből vagy más nagyobb márkából sem mindegy, hogy melyiket veszi az ember. Igen a zajos ventilátorról már én is hallottam mint hibalehetőségről de leginkább csak erről, a Coil Whine jelenség pedig nem tápspecifikus, bármely más táppal is előjöhet. Nincs egyébként lehetőségem másik tápppal kipróbálni, de mondjuk azt, hogy valahol hallani sem akarok róla, hogy ezzel lenne a bibi
. Egyébként sem hozna feltétlenül egyértelmű eredményt mert tegnap pl. futtattam rajta Aida64 System Stability tesztet, Valley és Super Position benchmarkokat és játszottam is minden probléma nélkül, viszont annak, hogy próbából lentebb vettem 200MHz-el a memória sebességet és 3000MHz-re állítottam be, BIOS reset lett a vége.
-
dastier
tag
Koszi, tapom a legregebbi, lassan csereérett thermaltake tr2 470
Talan tudok most kolcson vga-t szerezni, vagy elviszem a sajatom mashoz, utana okosabbak leszunk...
Nem mondom, regi a kartya, de az ido 99.9 szazalekaban nem volt terhelve, igy eleg rosszul esne ha bedoglott volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest