- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Közben ismét volt egy kékhalálos fagyásom böngészés közben. Így 100W alatt fogyaszt a rendszer így kétlem, hogy a gyenge tápellátás tehet a dologról. Én továbbra is a memóriák körül keresném a hiba okát de hogy állapítom meg, hogy alaplap vagy memória? Mint fentebb írtam külön-külön mindkét memóriamodullal hibátlanul lement a 2 óra 34 perces memtest, úgy, hogy mindkét memória benne volt a gépben egyszer sem, próbáltam az 1-3 és a 2-4-es slotokban is. A memóriák gyári csomagolásban voltak párosítva, tehát még arról sem lehet szó, hogy valamilyen kompatibilitási probléma lenne a két memóriamodul közt.
Ezt nem csak Tőled kérdezem, milyen programmal lehetne ezt a legjobban log-oltatni? Ez jó vagy vannak alkalmasabb és jobb megoldások is?
-
Danecay
addikt
Be is sírnék ha a táp lenne a baj. Ennek az áráért már 600-650W-os FSP tápot is vehettem volna de mégis ezt ajánlották inkább sokadik alkalomra is a tápos topikban. Persze az FSP-ből vagy más nagyobb márkából sem mindegy, hogy melyiket veszi az ember. Igen a zajos ventilátorról már én is hallottam mint hibalehetőségről de leginkább csak erről, a Coil Whine jelenség pedig nem tápspecifikus, bármely más táppal is előjöhet. Nincs egyébként lehetőségem másik tápppal kipróbálni, de mondjuk azt, hogy valahol hallani sem akarok róla, hogy ezzel lenne a bibi
. Egyébként sem hozna feltétlenül egyértelmű eredményt mert tegnap pl. futtattam rajta Aida64 System Stability tesztet, Valley és Super Position benchmarkokat és játszottam is minden probléma nélkül, viszont annak, hogy próbából lentebb vettem 200MHz-el a memória sebességet és 3000MHz-re állítottam be, BIOS reset lett a vége.
-
dastier
tag
Koszi, tapom a legregebbi, lassan csereérett thermaltake tr2 470
Talan tudok most kolcson vga-t szerezni, vagy elviszem a sajatom mashoz, utana okosabbak leszunk...
Nem mondom, regi a kartya, de az ido 99.9 szazalekaban nem volt terhelve, igy eleg rosszul esne ha bedoglott volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest