- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- BlitzWolf termékek topicja
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Johnny_vT #40664 üzenetére
Tesztelgettem az undervolt hatékonyságát. -37mV-ig simán elment Unigine benchmarkkal, de aztán elkezdtem írni ezt a kommentet és az egybefüggő szürke háttérrel feltűnt, hogy artifaktol. "Visszakergetett" egészen -25mV-ig. Lefuttatom egymás után 10-szer a Unigine-t, aztán stressztesztelem élesben játék közben és meglátjuk. HWMonitorban egyébként a feszültségek stimmelnek és a többi komponens túlmelegedése sem tűnik valószínűnek.
Ha ez sem elég, akkor hajlandó vagyok kicsit visszavenni a frekvenciából is (plusz további undervolt, ha bírja), de ennek a gépnek még egy hónapig egyben kéne maradnia, mert akkor rakom össze az utódját. Ha minden kötél szakad, a tápegységet megveszem már most és bepróbálom ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest