- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
akkójóva #40087 üzenetére
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék szépen! Ma eladtam az alábbi konfigot:
- Asus B85m-g
- i3 4130
- 2x2gb hyperx fury 1600mhz + 2x2gb kingston 1333mhz memória
- 128gb ssd
- Sapphire rt 560 4gb
- Chieftec arena 350wÉn a dvi csatin kersztül használtam a gépet hibátlanul. Elvitte a srác, és hívott is, hogy nem ad képet hdmi-vel. Dvi kábele nincs.
Ha kiveszi a vga-t, és az alaplapira csatlakozik, akkor először ott sem volt kép, de az egyik rampár kivétele után már volt. VIsszatéve a vga-t így sem ad képet, ram ide, vagy oda.
A kérdés az, lehet vmi beállításbeli probléma a biosban, vagy elkönyvelhetem szerintetek, hogy a hdmi port a vga-n nem működik?
Előre is köszönöm! -
asynur
tag
válasz
akkójóva #40075 üzenetére
Szia!
Igazából kb. minden ilyenkor szükséges lépésen végigmentél a proci kivételén kívül, amit még nem árt megejteni, a foglalatot átnézni, szállítás közben elmozdulhat az is. Lehet házon kívüli indítással is próbálkozni, hátha a ház nyomódott meg valahol és ér bele valamibe, amibe nem kéne és okoz zárlatot.
Szállítás közben sérülhet a lap nem látható módon is mikro repedések a rázkódás/rezgések következtében.@Dave567: Foglalat át lett nézve? de én is a gariztatást javasolnám ha nincs külsérelmi nyom.
@frelife: köszi, hogy megírtad a megoldást az ilyesmivel sajnos jó ideig ellehet szórakozni, de legalább most megy rendben
@NdrewSunix: A lényeg, hogy most megy, ha pontosan akarja tudni az ember az ilyen hibák okát akkor mindig csak egy lépést szabad egyszerre végrehajtani, de ehhez nem árt időmilliomosnak lenni
és persze még így sem biztos, hogy egész pontosan sikerül behatárolni a problémát.
@Johnny70: Szintén a kölcsöntápos megoldást javaslom, én egy 10+ os netezős gépre egy ezresnél többet nem nagyon adnék ki, használt jól működő tápra sem. 20e alatt ki lehet hozni jóval használhatóbb netezős konfigot LGA 1155-ös komplett gépekkel "leselejtezett" irodai desktop/workstationok formájában, lenovo/dell/fujitsu stb. még egy kis ssd is beleférhet az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Mac mini (2023 with M2)
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged