- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
bucihost #48407 üzenetére
Teljesen kinyitott socketnél ha minden klappol, "beleesik" a helyére, kiszedésnél is akadály nélkül kell jönnie.
Még valami: a ramslotokat nézd át nagyon, akár nagyítóval is, nincs e bennük valami ami zavarja a kontaktot.
#48406FunPro: jó ötlet, de akkor sem 100%-os, még mindig lehet döglődő memória-vezérlő, emiatt tűnhet a ramslot is hibásnak.
-
FunPro
őstag
válasz
bucihost #48404 üzenetére
Első körben olyan a dolgo, mintha x86-os (32 bit) windows lenne a gépen, ami alapból csak 4 giga ramot kezel. 4 giga fölött x64-es (64 bit) windows kell.
A másik, hogy a ramoknak nagyjából megegyezőnek kell lenniük.
Ha például kipróbálsz egy olyat, hogy először beleraksz kettőt úgy, hogy egyiket az 1-be, a másikat a 3-ba, aztán ha ez így jó, akkor kiveszed a ramokat, majd átrakod őket úgy, hogy az egyik legyen a 2-be a másik a 4-be. Ha így is elindul, akkor nem a slotokkal van a baj. Persze most nem néztem meg, hogyan vannak dualba rakva, de általában az azonos színű helyek mennek egybe.
De akár mind a 4 slotot kipróbálhatod, egy darab rammal. A lényeg, hogy a slothiba ki legyen szűrve. Ha rossz a slot, akkor rossz a slot, ha így működik mind a 4, akkor vagy valamelyik ram rossz, vagy valamelyik nem kompatibilis a többivel.
-
bucihost
senior tag
válasz
bucihost #48201 üzenetére
Na hát ez egy rejtély. A mobilnettel is ugyan az a helyzet. itt egy pinglog. 10 másodpercenként beszakad. de, hogy ez mitől van nem értem
-
FunPro
őstag
válasz
bucihost #48199 üzenetére
Ha maradtál volna wifin, akkor a chanel beállítások változtatását javasoltam volna, mert én már jártam úgy, hogy az szopatott be.
Így viszont, hogy kábelen is laggolsz, egy valamire tudok gondolni: Elfogy alólad a 30 megabit.
Én egyedül lakom, pár éve növeltem a csomagom gigabitesre, előtte nekem is 30-as volt. Igazából teljesen jól el voltam a kicsivel, a letöltést megoldottam este, stb. Az egyetlen dolog ami nagyon ki tudott borítani, az az volt, amikor a telefonom elkezdett alkalmazást vagy szoftvert frissíteni. Ilyenkor konkrétan a gépemről elpárolgott a net, mert a telefon elszopott mindent, wifin keresztül.
Nem tudom, milyen eszközökkel vagy fent wifin, de el tudom képzelni, hogy valami pont akkor viszi el a sávszélességed nagy részét, amikor belaggol a neted. Megoldásként annyit tudsz megpróbálni, hogy lekorlátozod a wifin kimenő sávszélesség maximumát.
Ha ez sem segít, én is passzolok.
-
bucihost
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Autós topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest