- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartinIsti
csendes tag
Szia Calibos!
Nem tudom pontosan milyen a tápegységem, de tavaly decemberben egy Codegen 6066-os házat vettem táppal együtt.
Amúgy gondolom, hogy a BIOS-t frissítették, illetve hát nem tudtam leellenőrizni, mert otthon arra már nem volt időm. Ott kipróbálták a gépet, meg is mutatták, hogy működik, csak az a fene gond van, hogy ugye fél óra, 1 óra használat után (időnként már 10-15 perc is elég) mondja be az unalmast a kishaver. Annyit meg szerintem nem nyüstölték. Illetve ha nem csinálnak vele semmit, csak megy, akkor nem biztos, hogy kijönnek az általam produkált hibák.
A memtesztet meg azért nekem kellett (volna) lefuttatnom, mert mikor mentem a gépért, akkor tették csak bele a RAM-ot (én vittem, és mivel nem ott vettem, azért nem akaródzott neki először beletenni), és még kb. fél órát volt nyitva az üzlet, meg én sem akartam ott órákat álldogálni. Lehet, hogy kellett volna, de én nem elsősorban a RAM-ra gyanakszom már...
Ha se kép se hang, mit lehet csinálni? Kisütni a CMOS-t? (vagy nem így kell mondani?) Ha ezt megteszem, és a gyártó leírása alapján frissítem a BIOS-t, akkor elvileg menni fog? Ha már elindul, az is valami.
Tudtok ajánlani különböző tesztprogikat, amivel meg tudnám állapítani, melyik alkatrész akarja bemondani az unalmast?
Bocsi a litániáért, és köszi az eddigi segítségeket is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged