-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
imrefazekas #9216 üzenetére
Pontosan, arra a speakerre gondoltam.
Nekem ez még mindig nagyon úgy tűnik, hogy a proci áramellátásával lesz vmi. Bár új az alaplap, esetleg mégis lehet hogy a feszültségszabályzása vmiért instabil (hibás kondik pl.).
Elég valószínűtlen, de nem tudok másra gondolni.
Erősen kétlem, hogy táphiba lenne, de ezt sem lehet persze kizárni. De sztem először inkább egy másik alaplapban kéne kipróbálni, ha erre van lehetőség. -
gabber01
addikt
válasz
imrefazekas #9213 üzenetére
Nem hiszem, hogy félrekötöttél volna bármit is, akkor mindig kínja lenne.
Az alaplapi elem simán lehet, hogy gyengélkedik, de az sem okozna ilyen problémát sztem, csak egyszerűen elfelejtené a BIOS beállításokat, plusz, ha a tápot nem áramtalanítod teljesen, akkor még ez sem okozhatna gondot.
Ilyennel egyébként akkor találkoztam, amikor a proci vmilyen oknál fogva nem kapott elég áramot, vagy halott.
Talán célszerű lenne bekötni az alaplapi speakert, mert a postolásnál jelzi hogy hol és miért állt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest