- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
beefjeez #14026 üzenetére
Sziasztok,
Egy újabb problémával szembesültem a mai napon.
Adott egy Asrock N68-GS3 UCC lap és egy Athlon II X2 250 AM3 prociBekapcsolás után semmi nem mutatkozik, szépen feltöltődik árammal a gép és nagy csend.
Még a bios-ig sem jut el.
A tulaj már elküldte szervízbe a lapot , onnan meg is jött , csupa csupa jó kis teszten ment át a lap.A kérdés annyi lenne, hogy inkompatibilitással állunk szemben, vagy esetleg belefutottunk egy rossz szériájú prociba. ( milyenek a tapasztalatok / visszajelzések ezzel : Athlon II X2 250 )
A gép 1,5 hónapos 1 hónapot volt kb postafordultával tesztelésen .... és még egy percet sem üzemelt.Segítsetek ha tudtok.
-
törölt tag
válasz
beefjeez #12370 üzenetére
Akkor az alaplap a hibás, ha mindenképp használni akarod azt a HDD-t, az lapcserével fog járni (ha jól emlékszem, minden meg lett nézve). Ne kérdezd miért, engem is szivatott így alaplap, az is asrock volt, az egy IDE-s HDD-től akadt ki, neki adtam a sógoromnak, nála tökéletes, az enyémmel meg nem volt hajlandó..sata-s HDD is volt ugyanígy, azt sikerült eladnom.
Nincs kedvem dögleni, elő azokkal a gondokkal!
petrelli86: Van, mikor a pénz a legkevesebb -
szoke12
őstag
válasz
beefjeez #12248 üzenetére
Én is így jártam nemrég. Az Asrock-ok kicsit néha válogatósak.
Milyen gyártójú vinyó?
Én több órát szenvedtem vele, (jumpereltem, kötögettem, beraktam egy másik mellé, de csak a másikat ismerte fel...->lapcsere lett)Szerk: mIlyen kicsi a világ, hogy itt is összefutunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged