-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Cs1csó #39431 üzenetére
Azt végig jártam, minden féle kombinációban, és Sapphire 5450-el is megnéztem.
Míg nem kezdtem a ramokat próbálgatni, addig sehogy nem indult.
Ramból is van olyanom, amiben szinte biztos, vagyok, hogy teljesen jó.Többet nem költök rá. Megpróbál az alaplap cserét, aztán ha nem megy akkor eladom azt ami még jó belőle.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Cs1csó #39429 üzenetére
Adnék még neki egy esélyt.
Rakok össze egy erősebb konfigot is. A régit unokaöcsémnek szánom, addig míg nem tud normális gépet venni.
Nem szeretnék két gépet is építeni egyszerre. 100-150-et rá kellene költsek, hogy értelme is legyen. Ha nyáron el tudna menni dolgozni, akkor inkább megpótolom neki, és rakunk össze valami komolyabbat, ezzel meg kihúzza nyár végéig. -
Hialin
csendes tag
válasz
Cs1csó #39420 üzenetére
updt. A proci másik lapban tökéletesen muzsikált, így az én lapom volt a bűnös. Az asus bios flash progija felrakja az újat vagy a régit, tök mindegy melyiket, de nem akarta elfogadni a procit,ezért egy komolyabb hozzányúlást kellett eszközölni. Külön köszönet Thomeee [link] kollégának az önzetlen, és türelmes hozzá állásához. Vissza került a 1603 bios, és probléma menetesen üzemel a lap is és a proci is.
-
-
petya220
senior tag
válasz
Cs1csó #39370 üzenetére
a.a
batman.
CMOS reset volt
Hát, amikor nem pittyog ( ugye van 8 rövid pittyenés, az a ramra panaszkodik ), csak pörögnek a ventik én hagytam vagy 5 percig is, de semmi.. Mintha nem menne tovább valami POST-on, de semmi jelzést nem adAzt tudod, hogy egyszerre csak registered vagy unbuffered lehet benne, keverni nem lehet, meg a ramslotok a procikhoz vannak rendelve, de ezt nyilván tudod.
Persze!
sima ddr3-at használok (előtte ECC-t akart bele tenni, de ez a sz@r csak max 4GB modulokat támogat... Nekem meg 8gb ECC-im voltak)
ramslotok a procikhoz vannak rendelve, Ez is tiszta, de mégsem sikerül működésre bírni, pedig néztem hozzá leírást is, hogy hogy kellene.
Ugyanitt 8GB ECC RAM modul cserélhető kisebbre!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged