- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
callmeakos #51913 üzenetére
Lehet semmi baja sincs. Nekem is volt, hogy elsőre nem kapcsolt be összerakás után a gép (semmi életjel), ezzel a rövidre zárásos módszerrel beindult, után már semmi gondja nem volt évekig.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
callmeakos #51910 üzenetére
Bekapcsoló/reset gombok csatijai a helyükön? Nincsenek felcserélve? Csavarhúzóval sem indul?
Táp magában indul?
Kábelek a tápon is a megfelelő helyre lettek dugva? -
szabotoni
csendes tag
válasz
callmeakos #14935 üzenetére
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy Acer Aspire 7735z típusú lapos. Töltést veszi, bekapcsolás után a kijelző világít, de semmi más reakció. Ventilátor nem pörög, winyó nem dolgozik. Egy kis időközönként villan egyet a kijelző. Milyen hibára utalhat? BIOS reset már volt, indítottam már csak memóriával, minden más egyéb nélkül, de az eredmény ugyanaz. Olyan mintha semmi nem kapna áramot a kijelzőn kívül. Köszi! Üdv! -
pityke88
tag
válasz
callmeakos #14920 üzenetére
Hát egy A8 3870k procin húzok 400 mhz-et és meghal a rendszer, nem nagyon érdekel hogy szóle rá gari
nem volt olcsó de szart sem ér az egész kb
-
RVR400
veterán
válasz
callmeakos #14915 üzenetére
Nem megsérteni akarlak, de Neked az integrált VGA-val sem indult be a géped, ergo a problémád teljesen más jellegű.
-
DataTraveler
tag
válasz
callmeakos #14913 üzenetére
Garanciális így vissza viszem inkább hogy cseréljék ki, még jó hogy nem raktam rá a másik merevlemezemről a cuccaimat! Reméljük a te gépedet is megcsinálják rendesen!
-
DataTraveler
tag
válasz
callmeakos #14911 üzenetére
Felraktam a Hard Disk Sentinel és nagyon úgy néz ki hogy a merevlemez a hibás, mert tele van hibás sector-al! Egy 2hetes Western Digital 1TB SATA2 merevlemezem van 3év garanciával, remélem egyből ki fogják cserélni nem kel heteket várnom, hogy garanciáztassák!
-
DataTraveler
tag
válasz
callmeakos #14909 üzenetére
Nálam nem az lesz a ludas mert már 2db videokártyával is próbáltam és mindig ugyan ez a hiba jelentkezik sajnos!
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #14901 üzenetére
No beadtam a VGAt a szervizbe közbe meg elpanaszoltam a problémát. A szaki véleménye szerint is valószinü hogy a videokártya a ludas. Vagy az alaplap, de annak kevesebb az esélye. 1hét múlva kiderül, akkora lesz kész a cucc bevizsgálása.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #14899 üzenetére
Anélkül nem tudod kizárni a tápegység hibáját. _Ha lenne másik tápegység és azzal is ugyanez lenne a jelenség, akkor is annyit tudnál meg, hogy alaplap és/vagy CPU hiba van. Ha nem tudsz szerezni, told be a géped egy szervizbe, mond el a tüneteket.
-
RVR400
veterán
válasz
callmeakos #14895 üzenetére
Ha másik táppal sem és integrált VGA-val sem jó, akkor a videókarit hiába viszed vissza gariban, mivel az alaplapod döglött ki.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #14895 üzenetére
Ha 2 VGA és több memória sem segített, akkor tegyél rá még próbaképp egy másik tápegységet. Húzz le mindent az alaplapról, csak egy memória, integrált vga, cpu és a tápegység maradjon. Bios reset neki, aztán mehet egy másik tápegység. Ha ezek után se jó, akkor alaplap és/vagy cpu hiba.
Mód: Egy gombelem cserét is eszközölhetsz, van mikor az is okoz galibát... -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #14894 üzenetére
Kiprobaltam meg azt hogy kihuztam a VGAt azt ugy inditani el, hatha az alaplapi vga meghajtja de semmi. A HDDt meg hallom h felporog szoval tenyleg nem ertem mi a baja....
-
törölt tag
válasz
callmeakos #14892 üzenetére
Ez a HDD lehúzás után is így van?
Ha igen, akkor a következő a VGA és a memóriateszt. Memóriákból ha több van a gépedben, akkor egyszerre csak egyet hagyj a gépben és próbáld indítani. Ha nem változik, akkor tegyél bele másikat. Egy memóriát nézz meg több slotban is. Ha ez sem használ, szerezz másik vga-t és tápegységet próba erejére. Minden változtatás után próbáld indítani. Ha tuningoltad a géped, akkor csináls egy BIOS resetelést.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #14890 üzenetére
Próbáld a problémás HDD nélkül indítani a géped. Ha úgy elindul (be tudsz lépni a BIOS-ba, stb), akkor a HDD-d elromlott, cseréld le. Megpróbálhatsz másik adat kábelt is használni. Ha mindezek nem segítenek, akkor jön a köv. javaslat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest