- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
Memora #35881 üzenetére
szerintem ott az SSD lesz a ludas ha tényleg a HD Sentinel 1%-ot mutat.
Nekem anno volt egy OCZ 60GB Agility 3-as SSD-m ugyan ilyen fagyásokat, elsötétüléseket, driverek nem válaszoltak, majd egyik nap elsötétül a kép, ujraindítottam és kiirta a gép válasszam ki miröl akarok BOOTOLNI, és többet nem is látta a gép.Amúgy - telepítsd fel a HDD-re a Win-t ha ott minden oké, akkor SSD gariba.
-
Memora
senior tag
válasz
Memora #32721 üzenetére
Úgy néz ki, végül sikerült megoldást találnom erre a problémámra, gondoltam leírom, "hátha" más is küszködik hasonlóval.
(köszönöm RVR400 válaszát, de szerencsére úgy tűnik, semmi köze nem volt a hibának a memóriához, vagy egyéb hardverhez)A gép "atihdw76.sys, page_fault_in_nonpaged_area" üzenet társaságában napi egy kékhalált produkált (az üzenet mindig ugyanez volt, így inkább driver, mintsem memória hibára gyanakodtam).
Próbáltam az AMD frissítőprogramjával (később közvetlenül letöltve a drivert is) tiszta telepítéssel új VGA drivert feltenni, de ez először csak rontott a problémán, később visszaállt a napi egy kékhalál...
Nem emlékszek, hogy az AMD HD audio driver telepítését bekapcsoltam e, vagy kimaradt, de most már mindegy is, mert végül a Windows update választható frissítései között is fel lett kínálva külön az említett AMD HD audio driver, amely telepítése úgy néz ki (legalább is eddig, kb: 5 napja nem történt újraindulás), végre megoldotta a problémát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest