- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Gyerekek! Álljunk már megy egy szóra!
Athlon XP 1700+-ról van szó, s mivel AUTO-n van a FSB/SPD, így az FSB-t véve alapul, ami 133x11, nem hiába megy 266 MHz-en a memória. Nem is fog 400-on menni, ha alacsonyabb az FSB, vagy az osztó nincs 3/5-ön! Hey!
Vagy allergiás a memóriákra a Dual Channel miatt, vagy abban lehet igazsgág, hogy szar a memória, de a 400 MHz-ért ne bántsuk szegényt.
Rixman: CPU vagy FAN1-be van bekötve a processzor hűtő? Ha igen BIOS-ban ki kell kapcsolni a CPU ventilátor figyelést.
[Szerkesztve] -
Fjoe
tag
Nem biztos, hogy hibázni fog minden gépben 400on. Nekem MSI K7N2 Delta2 LSR lapom volt, és nem volt neki mind1, hogy milyen ramok voltak benne. Próbáltam Hynixet, Samsungot, PQI-t, Noname-t, Kingstont, és elég vegyesek voltak az eredmények. Nem a memóriák voltak rosszak, mert másik lapban is teszteltem őket, és ott 1iknél sem jött elő semmilyen hibaüzi a memtestben több órás futás után.
A Hynixet nem szerette a lapom, ez a memória kompatibilitásos táblázatban is benne volt pirossal. Ezt a táblázatot az msi oldalán találtam.
A Samsungot nekem is csak 333-on fogadta el hibamentesen, a Kingstonnal nem volt semmi gondom 1ik frekin se. A PQI nálam 333-on sem akart menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged