- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
die Destic #5002 üzenetére
Érdekes.
Erre nem nagyon tudok mit mondani. Ha másik VGA-val is ezt játsza, akkor nem az a rossz. Ha másik táppal is, akkor nem is az.
Esetleg érdemes lenni teljesen kitakarítani a gépet, procit kiszedni a foglalatból, úvatosan kifújkodni belőle a port stb...
Érdemes lenne egy CMOS clear, esetleg egy BIOS update.
Lehet, hogy halódik az alaplapod, és egyszer csak se kép, se hang nem lesz, és annyi.Barátoddal el kéne egyszer beszélgetned XP-ről, Vistáról, meg úgy a világról általában...
-
válasz
die Destic #4997 üzenetére
Egy "szakember" azt állította, hogy A Windows Vista oly' mértékben rettenetes rendszer, hogy lehet a hiba kiváltó oka. Joggal / okkal tettem -e idézőjelbe az őt rejtő alanyt?
Ezen jót röhögtem.
A Vista nem szar rendszer, és nem tudná feltétlen úgy hazavágni a gépet, hogy már a BIOS-nál meghaljon.
Problémával kapcsolatban: nem lehetséges, hogy a VGA kicsit mindig kicsúszik a foglalatból? A régebbi gépeknél tipikus hiba, hogy a ház fala nem teljesen merőleges az alaplapra, és a VGA kicsit kicsúszik a foglalatból. Ha megigazítod, akkor megy.
Ha van speaker a lapon, akkor ilyenkor általában csipog. kb.: tű-tű-tű-tütütü
De lehet, hogy ez alaplap lesz tényleg. -
kem
addikt
válasz
die Destic #4995 üzenetére
Szia!
Én először tápra gyanakodtam, de mivel írtad, hogy azt próbáltad, így marad az alaplap.
Vagy rosszak a BIOS beállítások, vagy gáz van az alaplappal. BIOS frissítést csináltál már?Ezt kifejthetnéd:
Ha nem ad képet, az azt jelenti, hogy a gép nem csinál semmit?(szerintem ez lesz a ledek miatt)? Vagy pedig bootol, teker a vinyó, és elindul a windows, csak kép nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest