- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mancer7151
tag
Vissazgondolva, sd kártyám volt usb bővitőben ami működött de túlmelegedett majdnem megolvadt az előlapi usb. Rendesen büdös volt, eltartott egy ideig rájönni hogy nem a gép. Még 16gb korszak. Zárlatosak voltak elég sokan.
Vagy gép körül lévő tápod pl monitorhoz, laposhoz, azis lehet büdös. Led fényszalag tápja.
-
Submarine
senior tag
Hali!
Pedig táp lesz az.#45432 chopin42:
Teszteld a vasat egy Linux-al Live módban.
Mint, Ubuntu, vagy bármelyik.
A vindózos tárat húzd le persze.
Jutyúbozni is tudsz majd rajta hanggal.
Ezzel kiszűrőd a win hibát, olyan mintha bot-ot csináltak volna a gépedből.
Ha Linux alatt is előjönnek hibák akkor alaplap. -
Kobe
veterán
Januarban mar egyszer belefutottam, terheles alatt a gep penetrans egett elektromos szagot arasztott magabol. Akkoriban terheles alatt jelentkezett a VGA nal, mai nap megint belefutottam, de semmi terheles, sima bekapcsolt windows + hatterben csak a torrent futott, seedeles celjabol, nem is ultem a gepnel
Akkoriban arra gyanakodtam hogy a vga lehetett a terheles miatt de most gyak ki volt kapcsolva, igy a tapra gyanakodnek. Hogyan tudnam jobban beloni a hiba forrasat?
-
-
inf3rno
nagyúr
Én inkább a videokártyára gyanakodnék, rémlik valami olyasmi, hogy egy tervezési hiba miatt ezek túlmelegedhetnek, de akár az is lehet, hogy hibásat fogtál ki belőle. Esetleg próbáld kideríteni a szag forrását kicsit pontosabban, ha még egyszer előfordul. Illetve tedd fel az aida64-et, az írja neked a hőfokokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest