- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grathers
újonc
válasz
icecave #24087 üzenetére
Üdv
Szerintem egy újra húzás kellene mert nekem pl. csak hasonló problémám volt ami viccesebb
Nálam adott volt egy otthoni hálózat ami 1 routerre 2 gép volt csatlakoztatva. Egy harmadik gépet is hozzá raktunk amihez wifis hálókártya volt (a router is wifis és persze kábeles), és mikor rácsatlakozott a hálózatra a kábelen lévő gépeket lelőtte és nem volt net. Mikor lecsatlakoztam a kábeleseken volt net. 3 nap keresgélés és próbálkozás után, amibe bele tartozik az is hogy átraktam kábelre is, újrahúztam az oprendszert és ment mint az álom
-
válasz
icecave #24045 üzenetére
Hát nem jutottam semmire az itt leírt problémával, ebből újratelepitás lesz. Laptopot rákötve kábellel a routerre, jönnek a válaszok,de az asztali gépem meg szopó, ezt irja,ha pingelek valamit: [link]
Ami a vicc,ha böngészőbe beirom, hogy index.hu, akkor betölti... f....m sem érti ezt már... másik hálókártyával ugyanez.
-
törölt tag
válasz
icecave #23803 üzenetére
Nézd meg a BIOST, a Spread Spetrumot, a Turbo Boost-ot, és ehhez hasonlókat keresd meg, tiltsd le.
A memóriákat single chanelben működtesd. Lehet, hogy az alaplapon valamelsik kondenzátor ki van száradva, emiatt már nem úgy működik, ahogy kéne, de "csökkentett" terhelésen még jó lehet.(memóriák sebességét vissza venni, stb). A tápegységet, ahogy javasolták is, teszteld le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged