- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
Pete55555 #52366 üzenetére
Egy szétszedést-összerakást megérhet, alaposan átnézve mindent, akár még a tápcsatlakozókat is a lap és a táp felőli oldalon, valamint egy alapos RAM tesztet és ha továbbra sem jó, akkor inkább szervizt javasolnék. Egymagadban nem fogod tudni kisakkozni mivel lehet gond, hacsak nem áll rendelkezésre cserealkatrészek tömkelege.
Elektromos hálózattal ugye minden rendben? -
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #52365 üzenetére
A folytatásos teleregény megy tovább.
Ment vagy 3 órát a gép, és megint újraindult. Épp írtam a Samsung SSD eladójának, hogy meg kéne egyezzünk valahogy, mert hibás az SSD.
Erre újraindul.Azért is ide írok, mert így már 99%, hogy nem az SSD hibás...
Merre menjek tovább? Szedjem szét a lapot, rakjam össze újra, hátha rosszul van benne a proci / ram?...Komolyan nem hiszem el, ennyit még sosem sz*ptam gépösszerakással.
-
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #52364 üzenetére
Beírom ide is, ha már úgyis gyarapítottam pár oldallal a topikot
Megjött az új SSD, WD SN580. Beraktam, felraktam a Wint, és szépen működik, semmi hiba. Feltelepült szépen, DOOM Eternal is ment fél órát, azóta is bekapcsolva van a gép /arról írok/ már 1 ó 45 perce.
Így egyértelmű, hogy hibás a Samsung SSDUi: Az alza azért tud valamit. Promótálják, hogy "éjfél előtt megrendeled, délelőtt az alza boxban leled"
Hát vasárnap 23:55-kor adtam le a rendelést, ma 8:06 perckor, azaz ~8ó 10 perc múlva már jött az SMS, hogy megjött!
Ja, és nem Budapest, vagy megyeszékhely, hanem egy 20.000-es város, Hajdúböszörmény.
Nem semmi -
Csorbi
addikt
válasz
Pete55555 #52358 üzenetére
Ez nem 980 Pro. Te viszon végig ezt írtad.
Ez egy OEM (pl. Dell, HP, Lenovo) gyártók részére gyártott PM9A1, ami a 980 Pro-ra épül ugyan, de mégis külön modell. Ezt nem fogod tudni a Samsungnál legariztatni, mivel teljes egészében az OEM gyártó a felelős érte. Ráadásul ezt a Magician SEM kezeli. Innentől ez a téma akár át is mehetne az SSD topicba is. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pete55555 #52351 üzenetére
Ha van az SSD-re garancia, akkor érvényesíteném egy alapos hibaleírás kíséretében. Ha nincs, akkor az eladóval venném fel a kapcsolatot. Ha ő sem vállalt rá garanciát, akkor félő, hogy tanuló pénz volt. Ugyanis ha játék sem megy fel rá, akkor túl sok mindenre nem tudod használni, pláne, hogy a zenék, képek, filmek pont azok amik nem igényelnek SSD-t.
-
Csorbi
addikt
-
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #52350 üzenetére
Ahogy elkezdte a DOOM-ot letölteni, 1 perc múlva ki is fagyott, újraindult. Itt a bejelentkezési képernyő után megállt, mint a szög, megint újraindult.
Nyilván, mivel elkezdett írni az SSD-re.Holnap, vagy holnap után veszek másikat, és meglátom. A teszt nem mutatott ugye semmit, de az nem is vizsgálta a meghajtót, vagy ahhoz be kellett volna pipálni valamit?
KROK640
Még jó, hogy itt írtam neked... LINK
Kb ahogy ezt leírtam, utána jött az első kékhalálKérdés még, hogy most vajon vegyek egy kisebb SSD-t a rendszer alá, és ez meg jó lehet programoknak, vagy program futtatásra is gatya? ...
Abból ítélve, hogy egy játékot nem tudok felmásolni rá, kérdéses...
Persze a kérdés kicsit költői, nem várok konkrét választ, de ha tudtok azért elfogadom a segítséget -
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #52343 üzenetére
+1 kérdés.
Meg van még a régi gépből az 500 Gb-s Crucial SSD, bár ez rendes 2,5-es.
Ezzel ven értelme tesztelni, átrakni az új gépbe?#52344 Csorbi
VGA riser nincs.
EPS és 24 pin hosszabbító van, a régi gépben EPS hosszabbító kellett, itt viszont kell a 24 pineshez is. Ez még ami változott a ház cserénél - de mondom, érdekes módon házcsere után ~ 1 napig még ment. Ja igen a hosszabbítók mind2 volt már régebben használva, nem volt velük gond.Van értelme, nem értem mire vársz.
AludtamMeg azért ~10 éve raktam össze utoljára "új" alkatrészekből gépet, és kellett hibaelhárítani, inkább kérdezek
Ui: És baromi idegesítő ez a hiba
,
Tegnap be sem bootolt az SSD-ről
Ma meg erről írok, csak simán az asztalon van hogy 10 percig is bírja, miután újraindul.
Játéknál meg fix kb 3 perc -
Csorbi
addikt
válasz
Pete55555 #52343 üzenetére
Van értelme, nem értem mire vársz.
Ha reinstall után sem jó akkor ott gond van az SSD-vel, főleg akkor, ha HDD-vel meg jó.
Kérdés még az alaplap, de arra a legvégső esetben gondolnék, de akár az is lehet.
Illetve kérdés, hogy megadtál-e minden részletet, pl. VGA riser kábel használata, stb. -
Pete55555
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged