- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
válasz
MrDerekas #38639 üzenetére
Én írtam azt, hogy illetve másik táppal is, arra reagált Robokutya. Mondjuk nem szép a fogalmazás, de segítő szándékot érzek. A tápot egyébként azért említettem, mert 3-4 éve már nem forgalmazzák, tehát lehet akár 10 éves szétszáradt bontószökevény is. Ha elindul a 2500 akkor szinte elhanyagolható a lehetősége a táphibának, de ha van rá lehetőség akkor már ezt is leellenőrizném.
-
Zotya0218
tag
válasz
MrDerekas #38624 üzenetére
Köszönöm a megnyugtató választ.
Akkor biztos, hogy hangjelezne ugye? Semmi esetre sem produkálna olyat, mintha mi sem történt volna?
Tegnap bekapcsoltam a gépet és a monitor off maradt, de a gép bebootolt! Sikerült billentyűzettel leállítani vakon. Aztán újra bekapcsoltam és bekapcsolt a monitor is. -
KRi2
aktív tag
válasz
MrDerekas #38579 üzenetére
Nemkellett neki sokkoló. Ma már csak órákig birja, sőt már bootolás közben is bepurcant. Még szerencse hogy minden megvan róla, pár nap alatt elég szépen leharcolódik. De még mindig jobb mintha egy pillantás alatt tünne el, mindenféle előjel nélkül.
Secure erase-t még nyomok rá, aztán gariba be.
Köszi a segitségeket! -
KRi2
aktív tag
válasz
MrDerekas #38572 üzenetére
Batman: Nemnagyon találok, memory.dmp file-t.
Ha kiszáll az SSD a win alól, feltuná egyáltalán írna valahova a nyűgjét?MrDerekas:
Nagyon gyanus az SSD. Mindeféle portot is cseréltem, HDD-n problémamentesen megy a gép. Olvastam is hogy eme Intel-es SSD-kkel másoknak is volt elektronika panasza, le is lett véve az ajánlott listáról.Mikor hal be? Mi számít behalásnak? Meddig kell vele "szenvednem" (nemjó hogy naponta random beáll, megszakít, munka, játék közben)? Feltudom-e gyorsítani a nyűglődését? Mikor jön el az a pont amikor gariba zokszó nélkül cserélik? (aqua 5év gar, kb 3-nál járhat)
-
válasz
MrDerekas #38553 üzenetére
Igen utólag látom,hogy másoknál is van default. Akkor kitudja, lehet ettől teljesen függetlenül omlott össze a rendszer,csak azért gyanakodtam erre, mert mást nem állítgattam és itt is csak egy új kulcsot hoztam létre a Control mappán belül,de akkor ezek szerint ez teljes rejtély. CCleanert lefuttattam most , hátha nem jön elő újra a hiba.
-
Reinu
tag
válasz
MrDerekas #38201 üzenetére
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok már ezzel az elhúzódó hibával kapcsolatban, ezért szeretném a segítségeteket kérni.
A nyáron majdnem minden alkatrészt cseréltem a gépemben egy hónapon belül, így nem tudom kiszűrni melyik lehet a ludas, ha egyáltalán hardveres a hiba. Azért tippelek erre mert szoftver oldalról elég sokmindent megpróbáltam.
A jelenség:
Változó időközönként elsötétül a kép, a hang elkezd visszhangzani, pörögve mint egy motor, végül a hang is megszűnik (nem a gépből jön, ha hangfalon van akkor abból szól, ha headseten, akkor abból hallom) és a gép semmire nem reagál. Restart gomb sem megoldás, az egyetlen, amit kezdeni tudok vele, hogy power gomb hosszű lenyomásával áramtalanítom.
Újraindítás után, mintha mi sem történt volna, hibaüzenet nélkül kapcsol be. Volt, hogy indítás után pár perccel történt, volt, hogy több órányi használat után. A gépet leginkább játékra használom, ha jól emlékszem böngészés, filmezés közben még nem történt ilyen, WoW futtatása közben szokott előfordulni (más megterhelőbb program az előzmények miatt nincs is jelenleg a gépemen).Előzmények:
Az alkatrész cserével egyidejűleg szerettem volna áttérni wireless(bluetooth) headsetre is. Mivel nincs beépített bluetooth-om, ezért külső usb-bluetooth adaptert vásároltam a headsethez, miután felújítottam a gépem.
Az alkatrészek beszerelése után első körben csak az SSD-n végeztem formatálást és windows újratelepítést egy egy éves, addig hibátlanul működő Windows verzióval.
Ezek után észleltem először a hibát, annyi különbséggel, hogy a változatosság kedvéért nem csak fekete, hanem kék halált is kapott néha a gépem, akkor még naponta több alkalommal. A kék halál annyival volt jobb, hogy kaptam hibaüzenetet, amit leolvasva valamilyen bluetooth driver inkompatibilitása okozott. Ezután próbálkoztam három különböző media marktban vásárolható bluetooth adapterrel, gyári, valamint windows driverekkel, automatikus és kézi driver telepítéssel, változó USB slotokkal, telepítettem frisseb windowst driverekkel és driver nélküli verziót későbbi frissítéssel, valamint több bluetooth headsettel is próbálkoztam. Számomra érthetetlen módon, ezek változatos kombinációja sem oldotta meg a problémát. Végül feladtam a bluetooth headset használatát a windows10-hez. Csináltam egy újabb teljes formatálást a két fő HDD-n, amikre telepíteni szoktam és egy windows telepítést augusztusban a legfrisebb verzióval, automatikus driver firssítéssel, leszedtem az alkatrészek gyártói oldaláról is a drivereket.Hetekig hibátlanul működött, most viszont pár napja megint tapasztalom a hibát, de csak fekete halál formájában. Úgy néz ki két különböző dologról lehetett szó. Mivel szoftveresen szinte teljesen friss a gép, feltételezem hardveres probléma lesz.
Monitoráltam a hőmérsékletet, terhelést, a WoW futtatása közben egyedül a VGA ment néha 100%-on, de akkor is csak 60-70 fok volt. Minden más normális értékekkel megy gyári beállításokkal. Egyedül a monitorom van overclockolva a nagyobb freesync tartomány miatt, amit előző konfigommal hibátlanul működött egy évig.(40-60 fps a gyári freesync, a felső határt gyári overclockal a radeon settingsben húzni lehet 75-ig amennyiben hdmi-vel van csatlakoztatva, valamint CRU-val 30-ra csökkentettem az alsó határt, így a jelenlegi frreesync tartomány 30-75 fps)Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehetne kiszűrni pót alkatrészek nélkül a hiba forrását? Esetleg ha volt valakinek hasonló problémája, akkor szívesen fogadom a tanácsokat!
Konfig:
vastagon kiemelve, amit cseréltem , a többi is alig 2 éves
i5 8400
asrock b360m pro4
Asus RX 570 4GB Expedition VGA
KINGSTON HyperX FURY 8GB [4x4GB] 2133MHz ebből 8GB lett újonnan bővítve
FSP 500W HEXA+ táp
Cooler Master N300 ház
LG 34UM68-P 2560x1080 Freesync 75Hz monitor
merevlemezek:
Adata 120GB Premier SP550 SSD
Seagate 2TB 64MB SATA3 ST2000DM001
+ egy régi 500GB-os SATA amire sosem telepítek, csak képeket videókat tárolokElőre is köszönöm a segítséget!
-
kellog123
csendes tag
válasz
MrDerekas #38382 üzenetére
Szia,
Ugyanazokat a perifériákat átvittem a laptopra és azon teszteltem, de nem történt semmi, így gyanítom nem ez lehet a probléma. Én laikusként az alaplapra gyanakszom. Tegnap például hátranyúltam kihúzni az internetkábelt és kifagyott, máskor csak kicsit megmozgattam hátul az usb portnál az egér kábelét és akkor is kifagyott. Hogyan tudnék megbizonyosodni róla, hogy tényleg az alaplap a probléma? Esetleg nem az alaplap, hanem más?
Köszi szépen.
-
herrká
senior tag
válasz
MrDerekas #38359 üzenetére
Szia! Tegnap kiprobaltam pár dolgot. Masik táp, semmi. Lehuztam mindent, semmi. Kivettem a vga-t, elemet cseréltem, monitor az alaplapi kimenetre, semmi. Kivettem a memóriát, rosszul emlékeztem, 1db 8-as van benne, nem 2db 4-es, semmi. Ami érdekes, hogy van az alaplapon csipogo, de minden esetben néma maradt! Aztán meg a procit is újra pasztaztam, ki és visszatettem, de semmi. Illetve annyi, hogy a végén osszeraktam, de mostmár nem indul egyáltalán. A LED világít és indulnak a ventik, két másodperc leáll, majd újra próbál indulni szisztéma megy a végtelenségig! Hétfőn megy szervizbe... Kezdjek el addig alaplapot nézegetni, vagy meg mindig lehet más hiba is? Köszi! Ekezetek miatt elnézést, de már csak a teló működik...
-
herrká
senior tag
válasz
MrDerekas #38359 üzenetére
Köszi! Nem tippmixnek szántam. :-) Gondoltam hátha valakinek volt már hasonló problémája és esetleg szűkül a kör... Már majdnem megvettem az új tápot...
Kipróbálom amiket javasoltál. Köszönöm!
A gépem:
CPU QuadCore i5-3550, 3700 MHz
Alaplap ASRock B75 Pro3
Memória összesen 8140 MB (DDR3 SDRAM)
Videokártya AMD Radeon HD 7800 Series (2 GB)
1db 125-ös SSD, 3 db HDD, ebből kettő 2 terrás, 1 pedig 4 terrás,
FSP 450+ táp,
Sharkoon valamilyen ház, 3db 12cm-es ventivel. Több éves konfig. -
vond
MODERÁTOR
válasz
MrDerekas #38354 üzenetére
Köszi, hogy próbálsz segíteni.
De azért idegállapotba ne kerülj miatta. Épp elég, hogy én abban vagyok.
Áááá, nincs már fent a Win7. Azóta már vagy 38-szor megpróbáltam feltenni a 10-est, mindenféle variációban, és azok fonákjában, négyzetében, meg gyökében. De majd erőt veszek magamon, és feldobom mégegyszer, aztán futtatok egy (vagy inkább több) stabilitás tesztet.
Te vagy egyébként a második, aki egy esetleges CPU érintkezési hibára gondol. Le is kéne kapnom a francba a Macho-t, aztán rákukkantani, hátha látszik valami szabadszemmel is. De annyira nincs kedvem most már cseszekedni vele. Holnap azért lehet, hogy megpróbálom.
Közben írtam a boltnak is, hogy ezzel küldhetem-e vissza garanciáztatni. Még várom a választ. Aztán nézek valami pót alaplapot és procit (értelmes keretek között a lehető legkevesebből), amivel tudok normálisan dolgozni. Mert hiába az i5-ös, 8 gigás, SSD-s laptop, azért a nagy géphez képest ezzel kínszenvedés melózni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
MrDerekas #38328 üzenetére
Na, azt hiszem, a táphibát is kizárhatjuk. Ez teljesen új Hexa 400 sem hozott változást.
Módosítottam is a nagy hibaleíró hozzászólásomat.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
MrDerekas #38328 üzenetére
Legközelebb hétfőn leszek bent, akkor megpróbálom a tápot (szerencsére van egy Hexa 400 talonban). A memóriákat próbáltam 2133-on, meg 2400-on is, 1.2 volton és 1.35 volton is, XMP profillal és anélkül is. Semmi.
Tényleg kezdem feladni én is.
Ráadásul már ugye azon voltam/vagyok, hogy veszünk egy lapot és procit más platformon, hogy tudjak normálisan dolgozni, de olyan árak lettek az elmúlt hetekben, hogy csak pislogok.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
MrDerekas #38326 üzenetére
Köszi!
Hát, ha leírod, hogy mi ez az upgrade asszisztens és hogyan tudom használni, akkor természetesen megpróbálom.
A Memtest-en kívül a RAM modulokat is végigpróbáltam egyesével (4*8GB), de semmi nem változott. Teljesen más modulokat jelenleg nem tudok szerválni, mert jelenleg ez az egyetlen DDR4-es gép a cégben. De azért azt nehezen hinném el, hogy mind a négy 8 gigás modul megdöglött, ráadásul úgy, hogy a Memtest nem mutatja ki.
A táp az egy atomállat, G szériás Seasonic. Ezt az egy hardver-t még nem próbáltam meg kicserélni. De komolyan lehet olyan, hogy táphiba produkál ilyen eseteket (először fura képhibák, lefagyó böngészők, aztán rendszerfunkciók letiltása, végül fel nem települő win10, de feltelepülő win7, meg a többi érthetelen dolog)? Tudom, a számítástechnikában minden és bármi lehetséges.
Király az arcképed.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
MrDerekas #38296 üzenetére
Egyszerűen fantasztikus a helyzet. Rufus-ban csak 2 opció van, MBR és BIOS/UEFI vagy GPT és UEFI. Idáig a nekem megszokott és működő MBR - BIOS/UEFI combót használtam (külön EFI nincs benne), nem működik. Valamint láss csodát, a windows-os sem.
Én itt rá is hagyom, 4 pendrive 10 féle windows, órák google-lel. 10+ óra befektetést nem érdemel szerintem úgy, hogy ez csak a problémák első harmada.
MrDerekas köszönöm a segítséget és az idődet!
-
wrongduke
aktív tag
-
sztrope
tag
-
sztrope
tag
válasz
MrDerekas #38272 üzenetére
A gond az, hogy tapcsati nélküli VGA val is rossz.
Még az jutott eszembe, hogy a processzorok ugye AMD. Tegnap néztem valami 75° volt a hőmérséklet , a gépházam elég kuka, mivel csak egy venti van hátul, így nem kap hűtést csak a gyári hűtőtől, ez nem okozhatja a problémát? Mivel mondtad, hogy itt van a pci-e vezérlő is, ezért talán emiatt sz*r? -
Vesa
veterán
válasz
MrDerekas #38280 üzenetére
Köszönöm a választ, közben megoldódott!
Nem a port volt a ludas (2.0 portba tettem), hanem úgy tűnik, valóban a stickre érzékeny. A régi 4GB-s pendriveról elsőre ment, bármilyen probléma nélkül, ugyanabban a portban. Azt nem tudtam kideríteni, hogy a pendrive méretére volt allergiás, vagy arra, hogy 3.0-ás volt az eredeti, bár ugye ez utóbbitól még 2.0 portban is simán kéne muzsikáljon és érdekes módon, működött is, hiszen betöltött róla a telepítő. Most hogy ennek mi köze ahhoz, hogy a lokális SATA porton lógó SSD-t nem tudta megparticionálni, arról fogalmam nincs. Na mindegy, tapasztalatnak jó volt!Köszönöm neked a figyelmet és a segítésget!
-
Vesa
veterán
válasz
MrDerekas #38278 üzenetére
Nem megy, mert nem tud particionálni! Vagyis a telepítőből az advanced panelen sem tudok semmit csinálni. Törölni nincst mit, mert szűz a cucc, de újat sem tudok manuálisan sem létrehozni.
Most találtam egy leírást egy huszadik eldugott amerikai fórumon, ott azt írják, hogy állítólag gondot okozhat egy USB 3-mas pendrive, de még az is, ha túl nagy a kapacitása. Én pedig egy 64GB-s USB3 pendrivet használtam. Most kipróbálom egy régi tré 4GB-os stick-el, hátha...Több ötletem nincs nekem sem.
-
sztrope
tag
válasz
MrDerekas #38265 üzenetére
Megnézem ott is majd. Egyébként furmark tesztet csináltam , volt hogy kifagyott, volt hogy ment hiba nélkül, de ugye másik VGA val is rosszalkodik a gép. Lehet táp? Bár múltkor azt mondtatok elégnek kéne lennie.
VGA és gépház kivételével mindent a PCX ben vásároltam, ha beviszem a komplett gépet, mivel még garanciás, akkor ugye ok megtudják mondani mi lehet a gond, nem? -
-
pHantom x
tag
válasz
MrDerekas #38249 üzenetére
Èrtelek, én is arra gondoltam már régebben is, csak ugye mire kiakartam cseréltetni már nem volt meg a számla.. Meg az is érdekes, hogy egy League of Legendsnél nem csinálja, de pl. Fortnite vagy Overwatch csinálja... Meg még anno PUBGnál is csinálta...
Sajnos nincs lehetöségem máshol kipróbálnom. -
Bingo
csendes tag
válasz
MrDerekas #38232 üzenetére
Szia,
Köszi a választ, bár a kérdéseimre most sem kaptam. Azért eggyel jobb, mint a biztosítós!A PS-ON-t természetesen tesztelésre használtam, hisz egyebet sem teszek a 'villámlátogatás' óta.
Egyébként ezt a lábat folyamatosan földelve, mindegyik pc-s táp használható nagyteljesítményű tápegységként, egyéb célokra is.
Visszatérve a lényegre - ahogy írtam is - meg kellett győződnöm arról, hogy az alaplapon mindenhol megjelennek-e a megfelelő feszültségek. A táp sem olcsó mulatság, tehát nem mindegy, hogy mi megy a kukába, és mi marad. Az alaplapról nem is beszélve, hisz pont azt próbálom végigjárni hogy mennyi esély van a javíthatóságára. Mindenesetre a táp terhelve sem adta meg magát, és ez bíztató.A tápköri hiba biztosan javítható az alaplapon, a kérdés inkább az továbbra is, hogy mi a helyzet a z170 ic-vel. Azért köszi, de ha netán eszedbe jutna valami a z170-el kapcsolatban, ne tartsd magadba!
-
-
laskr99
addikt
válasz
MrDerekas #38196 üzenetére
2 oldalas mint a 400-as ramok amiket próbáltam. A p4p800 néha elindul néha nem vele, néha DC módban néha SC módban csak. A DFI meg kisípolja a f...-ba ,eddig egyszer random elindult vele, de a memtest kb az egész modult hibásnak találta, ez a P4p800-ban nem fordult elő, arról tuningoltam, azon keresztül ment fel a win xp.
-
santa clause
aktív tag
válasz
MrDerekas #38207 üzenetére
Na megvan megy, annyi hogy a 3db bootból fogtam és disabledre tettem a kingstont és másik feleslegeset.
Így csak 1 db boot van amiből választhat, hiába adtam meg neki a sorrendet úgy nem ment valamiért, bios elem tuti jó mert kipróbáltam pár beállítást és azokat szépen megőrizte. Köszönöm a segítséget azért!!! -
santa clause
aktív tag
-
cintula187
addikt
válasz
MrDerekas #38195 üzenetére
Köszi!
Amúgyis teritéken volt már a táp csere. Próbálom amiket írsz és jelentkezem. Amúgy a HD sentinel support írja, hogy: Update (7 July 2018): with the 2018 April update of Windows 10, the TRIM status detection changed, so software (including the previous versions of Hard Disk Sentinel) may not able to properly detect and display the TRIM status. It is highly recommended to update to latest Hard Disk Sentinel version 5.30, by that the TRIM status is detected and displayed correctly again.
-
Packersbay
tag
válasz
MrDerekas #38171 üzenetére
Az alaplap egy Gigabyte GA-MA790X-UD3P
A videókártya egy Sapphire Radeon 5750 1GB
A memóriák pontos típusát nem tudom de a 4 db-ból 2db ddr2 800Mhz a másik kettő meg ddr2 667Mhz-es.
Maga az egész gép olyan 6-7 éves kb.Még annyi hogy az alaplapi gombelemet kb 1 hónapja cseréltem.
-
-
mihione
őstag
válasz
MrDerekas #38152 üzenetére
Amikor lattam h x1 pcie sebseggel fut a gpu x16 helyett az gyanus volt,regen biztos jol mukodott,most reggel szetszedtem hatha valami erintkezesi hiba van.De osszeraktam es most se kep se hang.Nem akar elindulni,mar mindent kivettem belole csak a proci maradt bent de igy se indul.En most vagy a tapra tippelek vagy az alaplapra,remelem a procinak nincs baja.Ocsemtol elhozom a gepet es kiprobalom az o tapjaval...
-
nandow
aktív tag
válasz
MrDerekas #38119 üzenetére
A beállítások ránézésre rendben vannak, bár én annyira nem értek hozzá, 2,5 éve lett összeszerelve a gép, azóta én nem állítottam semmit.
Bekapcsolás után jön a szokásos képernyő, amit mindig látok, mielőtt betöltene a win10:
De ezután rögtön jön a bios, nem ír ki semmit.
Lőttem egy képet a biosról is.
Boot sorrend rendben.
A vezérlő ACHI-ra van állítva.
És látszik az SSD is.Földelt aljzatban van a gép. Olyat már én is tapasztaltam néha, hogy volt statikus kisülés, lehet a szék szövete miatt.
-
NwL
tag
válasz
MrDerekas #38105 üzenetére
Necces, vagy sem, bepróbáltam. A verziószáma egyezett, a legfrissebb volt rajta, de befrissítette. Azóta pöcröff indul.
A csipogót kerestem egy darabig, aztán utánaolvasva kiderült egyáltalán nincs pin a lapon hozzá.
A bios (uefi) frissítés előtt a pendrive kiválasztásakor egyszer megfagyott, (meg bennem a s*r is.) De a másodikra sikerült frissíteni. Most megy fel a friss win.
Még egyszer:
Köszönöm a tuti tanácsot!
-
NwL
tag
válasz
MrDerekas #38103 üzenetére
Atomjaira szedtem, átvizsgáltam. Sehol egy égés, sehol egy kifolyt kondi, minden csatiban minden érintkező ép. A proci érintkező a lapon hibátlan. Az alaplapi bordát is leszedtem, újrakentem. Elem kicserélve. Minden nélkül asztalon elindítva is ugyan az hiba.
Talán még megpróbálok egy ddr3 ramot szerválni tesztelésre, de azt hiszem ez zsebbe nyúlós móka lesz.
Köszönöm! -
ung.mario
tag
válasz
MrDerekas #37944 üzenetére
Megkésve bár, de törve nem, Köszönöm szépen a sok segítséget! Most márt jó ideje használom a gépet probléma nélkül. (Kivétel hogy néha eldobja az usb3-as billentyűzetet usb csatlakozótól (usb2-3) függetlenül, de ha rajta van egy másik is akkor nem jelentkezik a hiba
)
A processzort kivettem, akkor már kapott egy új pasztát a sapka alá (nem kicsit volt száraz). Megtisztítottam az érintkezőket és a foglalatot is átporszívóztam (orszi-porszivalkímélés céljából), mivel volt némi szennyeződés alatta. Innentől kezdve se leállás, se indítási probléma.
Még egyszer Köszönöm Szépen!!! a segítséget, sokat spóroltál nekem egy új rendszeren -
A Zéé
addikt
válasz
MrDerekas #38068 üzenetére
Senki nem nyúlt hozzá, "apósom" és Nyúl úrfi járt csak egyedül a környékén az elmúlt időszakban, és amikor ma délelőtt bekapcsoltam hiba nélkül ment is úgy 3-4 órát a gép, játszottam is egy kicsit, de csak a Chrome ment amikor kikapcsolt a gép.
(#38064) batman.
köszi! Megnézem ott is majd. -
A Zéé
addikt
válasz
MrDerekas #38055 üzenetére
Az AHCI választót sehol sem találom, pedig valami rémlik, hogy mintha állítgattam volna annó, amikor összeraktam a gépet.
HDD is benne van, bár az újabb, mint az SSD.
Fájlrendszer ellenőrzés megvolt, először dobott egy csomó hibát, aztán másodjára ezt:Végigkattintgattam ezt is, elvileg talált hibát, javította is, de semmi változás.
Jelenleg az a felállás, hogy:
1.) PC SSD + PC HDD -> nem indul
2.) Laptop SSD + PC SSD -> elindul, látom a második SSD-n a fájlokat, ha programok elindulnak, de ha változtatom a boot sorrendet, akkor nem indul el a gép.
3.) Laptop SSD + PC HDD -> elindulNéztem partíciókat, hátha ott sérült valami, de elvileg azzal nincs baj:
Ha törlöm az összes partíciót az SSD-ről, és próbálok rá húzni egy új Wint, akkor megjavulhat a dolog, vagy ne vacakoljak, és vigyem vissza gariba az SSD-t?
-
A Zéé
addikt
válasz
MrDerekas #38052 üzenetére
Az lesz
Másik táp és SATA kábellel se megy.
Laptop SSD-jét beraktam, elindult. PC SSD viszont nem indul a laptopban.
Most bedugtam a hibást, úgy, hogy a laptopéról megy a rendszer, így látom a hibás fájljait. Van valami recovery program, amivel esetleg megpróbálhatom életre kelteni?Esetleg a W10 omolhatott össze?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged