- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Krogoth #36354 üzenetére
De a bios frissítésnek mi köze lenne a bios alap beállításainak visszaállításához? Az csak egy opció a bios-ban, a bios update már nem ennyire... szerintem... (ezt amúgy még mindig "flash-elésnek" hívják? Soha nem kellett még csinálnom, pedig már vagy 20 éve van gépem
)
-
dugo_
veterán
válasz
Krogoth #35563 üzenetére
Annyi történt, hogy az Intel a 6. gennel kivette a procikból az EHCI támogatást, lecserélte xHCI-re, viszont utóbbit nem tartalmazzák az eredeti telepítők. Nem is fogják.
With the release of their 6th Generation Skylake processor family, Intel removed the Enhanced Host Controller Interface (EHCI), which had previously been responsible for hardware communication over USB 2.0 connections. Skylake powered systems now handle USB functionality (both USB 2.0 & USB 3.0) through Extensible Host Controller Interface (xHCI). Unfortunately, Windows 7 does not natively support communication via xHCI and contains no built-in drivers for USB 3.0. As a result, installing Windows 7 via USB on a Skylake-powered system requires the additional step of first installing xHCI drivers to allow the necessary file transfer and peripheral support to install the OS.
Ettől még patchelt telepítővel, manuálisan beadott driverrel, PS2 perifériákkal simán telepíthető a rendszer.
-
szajmon1001
csendes tag
válasz
Krogoth #34460 üzenetére
Igen próbáltam...elindult a win telepítő nyomtam egy shift f10 es clean paranccsal próbálta törölni...megmaradt a nulls partíció...de nem enged vele semmit se csinalni..uj partíciót meg felejtős. Le tudnád irni hogy hogyan..mit irjak be a paranccsorba hogy jussak vmire? Köszönöm
-
szajmon1001
csendes tag
válasz
Krogoth #34456 üzenetére
Nem, win update sem fut. Van egy nullás particióm, ami 480 giga hellyel és 480 giga szabad hellyel rendelkezik.
De semmit nem tudok vele csinálni,se formatálni, se törölni, semmit. Akarnék létrehozni egy új particiót arra meg ezt írja: Hiba: 0x80070017
Próbáltam clean paranccsal is, de esélytelen, nem értem....Linuxot futattam ott se engedi megnyitni a vinyót...
Kuka? -
szajmon1001
csendes tag
válasz
Krogoth #34444 üzenetére
Nem enged a hibernálással kapcsolatban semmit. "Hibernation failed with the following error:A kérés nem támogatott. Windows does not support Hibernate during the upgrade process. Windows Preinstallation Environment does not support Hibernate" ez a hiba üzenetem egészen pontosan.
A hiba egyébként amit kiír amikor próbálok új particiót létrehozni: Hiba: 0x80070017 -
-
-
Dzsee326
tag
válasz
Krogoth #32809 üzenetére
Köszi,
akkor először megnézek egy elemcserét. Azért az valahol nonszensz, hogy egy 3 hónapos elem megadja magát, az előző lapban meg 5 évig húzta. Ugyanez érvényes a tápra is... Ha nem segít, megpróbálok másik tápot buherálni, majd megírom a fejleményeket
Egyébként, ha szar az elem nem kéne esetleg a bios beállításokat elfelejtenie? Van pl, hogy 2-3 napig nincs áram alatt a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest