- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfgjk
csendes tag
válasz
syberia #20321 üzenetére
Szia
Akkor direkt pont hogy nem használom csak nézem a gépet és a hőfokot 42C és nem is ment feljebb.Milyen a táp hol tudom azt megnézni??Csak azt nem értem hogy ha lehajtom a képernyőt miért tudom utána még 25-percet használni.És amikor az a 25 perc letelik akkor lekapcsol semmi leállás vagy sípolás egyszerűen lekapcsol.Aztán egyszerre be tudom a gépet kapcsolni és újra az az időszak tehát nem tudom nem akarom a képernyőt lehajtogatni állandóan.Valahogy meg kéne ezt oldani. -
Kellta
csendes tag
válasz
syberia #20237 üzenetére
Masik vgaval, rammal,tappal ki volt probalva az alaplapra gyanakszok ma kicserelik aztan meglatjuk, gondolom a cpu nem produkalhat ilyet, ha normails hofok fole nem megy. Esetleg erdemes beszerezni egy masik hutot hozza a kesobbiekben vagy azert jol teljesitenek a gyariak is? ( amd fx 6300)
-
haxiboy
veterán
válasz
syberia #20205 üzenetére
Infó szakkörön kaptunk feladatot, igen egyszerű kis program volt, nem feltétlen nevezhető vírusnak, ha jól emlékszem egy valami Socket A-s sempron volt az áldozat rendszer hűtő ventillátorok nélkül. (csak a procin és vga-n hűtés)
Ha tényleg érdekes akkor csinálok róla cikket, de nincs pc-m amivel bemutathatnám.
Egyébként valószínüleg w7 alatt már nem működne, ott az ilyenek elindításához már rendszergazdai jogok kellenek a ventillátor szabályozás végett.
Edit: Illetve a túlmelegedés elleni védelem ki volt kapcsolva. -
Schulz84
csendes tag
válasz
syberia #20202 üzenetére
Ha jól emlékszem a csere táp típusa Codegen volt (600W), ami benne van az Thermaltake (500W)
az alaplap egy ASUS P8 H77-V,
proci INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155,
memória 2x DDR3 Corsair Vengeance 4GB 1600MHz,
videokártya NVidia GeForce GV-N660OC-2GD.BIOS frissítés megvolt még az előző videokártya cseréje előtt.
A gépet 1 éve vettem, garancia még bőven kitart.Szerk.: kompresszoros kifujás is megvolt, (közelről meghallgatva a tápból jön a hang)
-
quailstorm
félisten
válasz
syberia #20097 üzenetére
Sose használtam normális tápot, pár mercuryt elfogyasztottam. Apám unokatestvérének vettünk fasza gépet. Úgy gondoltuk elég a márkás 350w-es(hogy most chieftek volt vagy FSP, én már nem tudom) de fél év alatt gyönyörűen tönkrement...
Az tuti hogy én se fogok többet ilyet venni. Örülök hogy 3 éve gond nélkül megy és még csendes, jól szellőző is. De ez már ebben a gépben fog kirohadni, mert a konfig úgyse lesz megbolygatva. Aztán meg nem a legalsó kategóriás "márkás" tápot veszem mert ugyanilyen szar védelem ide vagy oda...A videót meg már régen láttam, az enyémnél jóval komolyabb gépeket is elbírja a táp, szal nem reális.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
syberia #19853 üzenetére
azt ne feledjük, hogy az előző táp erősebb volt.
amikor indul a játék. odahúz a videokártya, megcsuklik a rendszer, vagy valóban púpos kondi is lapulhat a tápban
syberia: ne szomorkodj
többen, több dologra gondolunk, hátha kitaláljuk lassan így sokan, hogy mi a probléma
-
drydam
csendes tag
-
drydam
csendes tag
válasz
syberia #19753 üzenetére
megcsináltam mindent amit írtál, egészen fél órával ezelőttig semmi gond nem volt
reggel játszottam, aztán most nem rég elkezdtem egy youtube videót nézni és újra befagyott a cucc és fekete képernyő.
reseteltem, majd amikor újra felállt a rendzser, indítom a böngészőt, és újra befagy de most csak azt írta ki hogy AMD driver leállt. ezt így egymás után 3-szor és újra feket képernyő, de most magától indult újra.ezután már nem is a BCCode 124-et hanem 116-ot írt
-
-
nzozz
aktív tag
-
nzozz
aktív tag
válasz
syberia #19484 üzenetére
Minden driver frissítve van, előfizetett Smart Security 6 nem talál semmit, tuning nincs.
Nem olyan rég ezt írta helyreállás után:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA800A30A4E0
BCP2: FFFFF88007C0E6AC
BCP3: FFFFFFFFC000009A
BCP4: 0000000000000004
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\050813-15490-01.dmp
C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\Temp\WER-50762-0.sysdata.xml -
zalkatti
tag
-
-
POPsi
csendes tag
-
FsDKiRA
csendes tag
válasz
syberia #19151 üzenetére
HDMI-n és DVI-n próbáltam, egyiken se volt jó. Majd otthon akkor megnézem rendesen belemegy-e, bár ilyen kis pöcok van a lapon amit bekell tolni vga-hoz hogy tartsa, szerintem az nem menne rá ha nem lenne bent teljesen. De remélem, hogy csak ez a baj. Köszi a választ!
Telefonon régi felhasználóm van belépve
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
syberia #18589 üzenetére
Akkor nem valószínű, igaz volt már rá példa. Általában akkor nem tartja meg a rendszer időt, áramtalanítás után.
De volt olyan alaplap aminél ha az elem 2.7V alá ment, már akkor sem akart elindulni.Hgovi: "ha be jön a bios akkor jó az elem! Ez így ebben a formában nem mindig igaz.
Valamint megkérlek arra, hogyha 5 percen belül vagy akkor használd a szerkesztés gombot, és ne új hozzászólást írj. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged