Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redy31

csendes tag

válasz zzz #100 üzenetére

Köszi (tripla)z!
    Elolvastam a tanácsaid, próbáltam értelmes képet vágni hozzá és úgy tenni, mint aki érti, de ez nem igaz.
    Most még van hátra 1-2 vizsgám és egy szigorlatom, de ha vége nem térhetnénk vissza a témára??? (Azt hittem kapok egy nem túl hosszú listát, hogy mit kell beszereznem és csak utána indulhat a móka.)
    Lécci, lécci, lécci
    Bármit válaszolsz, az eddigi segítséged is nagyon köszönöm!

• Redy31

csendes tag

Sziasztok!
    Mindjárt az elején azzal kezdem, hogy bocsi tudatlanságomért, de segítsetek légy szí!
    Amim van:
    P4 3GHz proci, 512RAM, xpert vision radeon 9600se 128mb ddr tv, dvi svhs only video kari, MSI 865PE NEO2-V alaplap, Panasonic VHS-C analóg, Canon 830 minidv kamera.
    Amit szeretnék csinálni:
    régi analóg felvételeim digitalizálni (sajnos Canon kamerán keresztül nem tudom, mert nem tudja!) és DVD-re mentegetni, valamint a Canon kamerával készített felvételeket letölteni, menteni DVD-re.
    Annyira laikus vagyok, hogy semmi egyébre nem vágyom, már ez is extrának számít nekem.
    Amihez segítség kellene:
    Mit kell beszereznem ahhoz, hogy mindez működjön??? (Firewire kártya nincs a gépemben!) Még annyit, hogy anyagi lehetőségeim korlátozottak, így ha lehet ne valami csúcsszuper cuccokat javasoljatok, mert azt biztosan nem tudom megfizetni!
    Köszönök minden segítséget!!!

Új hozzászólás Aktív témák