- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
gromble_ziz #51 üzenetére
''Mindig örülök,ha egy terv sikerül''
:)) -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
gromble_ziz #49 üzenetére
alakul :D
-
einstein
senior tag
válasz
gromble_ziz #42 üzenetére
Hmm, ezzel a gémkapcsos ötlettel jót mondtál. Szóval a csavart gyakorlatilag a gémkapocson keresztül csavarozom a bordára, illetve gondolom akkor a ventit is így fogatom az ''adapterre'' . Nem túl instabil az?
Az én verzióm az volt, hogy a műanyag ''adapter'' végeit hajlítom meg, mondjuk úgy hogy tűzhej, vagy vmi forró radiátor fölé teszem, majd azon keresztül fogatom fel a csavart. Eddig még nem sikerült . :)
Kösz az ötletet! :)
[Szerkesztve] -
gromble_ziz
aktív tag
válasz
gromble_ziz #26 üzenetére
na :) leszedtem a felesleges procihüttőt a bordáról... és csak az 5V-os 8cm ereszti rá a levegőt ...
eredmények:
idle: 35fok(ezt meg eddig nem mértem)
100%-on hajtva: 52fok (ez maradt) -
gromble_ziz
aktív tag
válasz
gromble_ziz #42 üzenetére
adj egy pár napot, a szigetelésen még gondolkodom :)
-
einstein
senior tag
válasz
gromble_ziz #30 üzenetére
Áruld már el, hogy csinálod meg belőle az átalakítót, mert én akárhogy is gondolkozom rajta, elméletben nem sikerül összeálítani. Pl hogy fogatod fel a bordára?
-
gromble_ziz
aktív tag
válasz
gromble_ziz #39 üzenetére
ja ... a tűreszerlőt viszon sikerült az örök vadászmezőkre segítenem :( :O
-
zeg
őstag
válasz
gromble_ziz #37 üzenetére
Casetek ck1018 házban volt, csak néhány napra lett kiterítve, míg megérkezett az új házam, már bepakoltam mindent.
A chieftec nagytornyomban 6 db 8centis venti+egy 9-es megy 5v feszen. A silent breeze2 most 2000-et forog a speedfan progi miatt,a gyárilag 12V feszen 2400-as fordulat helyett. Így a procihőfok terheletlenul 51 fok körul mozog. Ennyi házventi(7db) kell ahhoz, hogy az asztalra kitett cuccos hőmérsékletét érjem el házba beépítve.
Az 5V nagyon kevés, a ház hatalmas, szalagkábeleim vannak, túl nagy rend sincs a kábelek között, és az is lehet hogy a túl alacsony fordulatszám miatt ennyire gyenge/hatástalan a hűtés. A házból a nagy légáram miatt inkább mélyebb hangok jönnek, míg az asztalomon szélzaj alig volt. Bármennyire halk volt a cucc az asztalon, én örultem, mikor az egész kupacot sikerult végre beleraknom egy házba. (miután figyelmetlenség miatt működés közben majdnem letörtem az audigy kettőt a pci foglalattal) -
zeg
őstag
válasz
gromble_ziz #1 üzenetére
Az én gépem pont olyan szétszedett állapotban van mint a tied. Én 1db 8centis 5Von járó ventit állítottam az üres pci slotokra a 8500LE venti helyettesítésére. A procimon(2400+@210*9.5) egy silent breeze 2 megy, de az is 5V feszen, így a proci 54 fokos terheletlenul. A leghangosabb az egész gépben a halkságáról híres seagate barracuda IV kerregése.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
gromble_ziz #31 üzenetére
hát jah... monnyuk én most csináltam egy dual fan ''kupolát'' már csak 2 venti kéne bele akkor még halkabb lenne...
(2 kék ledes spire ventire vadászok...)
nekem csak a 20gb s ősrégi quantum vinyomnak van nagy hangja... -
gromble_ziz
aktív tag
válasz
gromble_ziz #1 üzenetére
bizonyára láttátok, hogy a 8 cm-es vetni akár le is eshet...
vehetnék hozzá ezt azt... , de én a Lego óta nem hiszek a szép új csillivilli speciális alkatrészekben
ez az adapter dolog szerintem nagyon könnyen megoldható... ahogy már említette valaki: ''Hulladék mod''
Lemegy az ember a boltba, és úgy nézi meg a termékeket, hogy minek olyan a csomagolása, ami később is felhasználható...
a Coca-Cola vagy a Pepsi-Cola műanyag üvege úgy is tökéletes lesz :DD -
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
gromble_ziz #1 üzenetére
Gratulálok! :C
[Szerkesztve] -
reandre
tag
válasz
gromble_ziz #1 üzenetére
hát barátom... 51 fok egy MADnek maga a pokol... azok úgy 35-38°on üzemelnek idle állapotban, és terhelve ha talán felmennek 52°ig... :(
ugyhogy, ha továbbra is tartani szeretnéd ezt a hangerőt, javaslom szerezz be egy vízhűtést, mert megzakkan a procid... -
pep
tag
válasz
gromble_ziz #1 üzenetére
én pont ezt csinálom, csak én 14 cm es ventivel fújom oldalról a procit. cel 733@1001 , és az asztal alatt van a cucc.
-
tray
aktív tag
válasz
gromble_ziz #7 üzenetére
Úgy is mondhatnám, tényállás :DDD
Én is magamtól jöttem rá egyébként. Nem is azért mondtam... Örülök, hogy rajtam kívül még egy ember alkalmazza ezt az ötletet! -
tray
aktív tag
válasz
gromble_ziz #3 üzenetére
''SZVSZ jobb az oldalsó borda ebben a helyzetben, mert jobban segíti a hő áramlását a bordában a borda teteje felé, mint az a vetni, ami jelen pillanatban fentől fújná lefelé a levegőt''
Ez tény. Nálam is így van :C De ezt még lehet ragozni... -
PeliScan
addikt
válasz
gromble_ziz #1 üzenetére
Nagyon irígykedek a vinyóbordáidra. :D Télleg álmaim bordái vannak ott. :))
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest