- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
szerintem a háztartásban található műanyagok nem igazán képesek arra, hogy egy kis melegítés után az új akaljukat jól tartsák (kivéve, ha teljesen szétfolyik ;] )
új ötlet a gémkapocsfelfogatáshoz:
- a korábbi 1x-es beakasztási pont helyett kettőt alkalmazunk, ezzel növelhetjük az oldalirányú stabilitást (gondolva azokra, akiknek, függőlegesen van az alaplapja)
- illetve akinek házban van a gépe, az inkább csak a 12cm-es része bakrácsolja rá az adaptert, és a zalman-féle venti felfüggesztést alkalmazza
(kérésre mellékelek rajzom, meg talán képet is)
- szerintem nem árt 2 hurok a csavar köré (lehet, hogy rontja a stabilitást)
!!! FONTOS !!!
a saját gyártmányú cuccok-ra érdemes figyelni!!! nem lehet tudni, hogy pl 2 hét múlva a gyengén átmelegedő gémkapocs, vagy a beakasztási pont mikor adja meg magát
ha több pénzed van, akkor vagy vegyél valami stabilat, vagy barkácsolj komolyabb anyagokból
úgy érzem most egy picit meghazuttoltam magam :F
[Szerkesztve] -
gromble_ziz
aktív tag
- akár még a csvaron is meghajlíthatod :)
- a 8cm-es részen szerintem nehéz lesz a becsavarozás, ezért ott érdemes csak utána ''bepattintani'' itt viszon nem kell a peremeken szigetelés
- a 12cm-es részre ''alátétfóliát'' (a praktikerben így hivták) lehetne tenni, de a vágás pontossága a legfontosabb
- a műanyag ''adapter'' masszívságát még nem ellenőriztem, de hogy ennyire körüljártuk a témát, lehet, hogy megcsinálom :D
bár a tápom miatt nem férne el a régi házamban... a mostaniban simán :) -
gromble_ziz
aktív tag
pl: 12cm to 8cm hulladék mod (procira 8cm borda helyett 12cm-eset)
vannak azok az 5L-es nagyon műanyag ízű lötyik (esetleg mellékelek képet a flakonról)
megfelelő magasságban levágni (ne kérdezd hol van, nekem is vagy 5-öt szét kéne vágnom mire sikerülne eltalálni :) )
bordára fogatás:
- kijelölsz 4 pontot ahol szúrsz egy icipici lyukat kb 1cm-re az aljától
- fogsz 4 olyan csavart, melyeket a borda lapjai közé be lehet csavarni (P1-esemen volt így felfogatva a borda)
- akár lapokból (de akkor kis csíkot kell vágni az ''adapterre''), vagy pl gémkapocsból meghajlítod az odafogatót (egy jó kis fogó nem árt hozzá) alúlra szemet a csavarnak, felülre ki ''horgot''
ha a másik fele is érdekel, akkor leírom
SZVSZ elég sokmindent, majdnem mindent meg lehet oldani a hásztartásban megtalálható dolgokból...
azt nem mondtam, hogy szép lesz, de ha valaki igényesen csinálja meg, akkor még talán szépnek lehet mondani :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest