Keresés

Aktív témák

• zeg

őstag

válasz gromble_ziz #37 üzenetére

Casetek ck1018 házban volt, csak néhány napra lett kiterítve, míg megérkezett az új házam, már bepakoltam mindent.
    A chieftec nagytornyomban 6 db 8centis venti+egy 9-es megy 5v feszen. A silent breeze2 most 2000-et forog a speedfan progi miatt,a gyárilag 12V feszen 2400-as fordulat helyett. Így a procihőfok terheletlenul 51 fok körul mozog. Ennyi házventi(7db) kell ahhoz, hogy az asztalra kitett cuccos hőmérsékletét érjem el házba beépítve.
    Az 5V nagyon kevés, a ház hatalmas, szalagkábeleim vannak, túl nagy rend sincs a kábelek között, és az is lehet hogy a túl alacsony fordulatszám miatt ennyire gyenge/hatástalan a hűtés. A házból a nagy légáram miatt inkább mélyebb hangok jönnek, míg az asztalomon szélzaj alig volt. Bármennyire halk volt a cucc az asztalon, én örultem, mikor az egész kupacot sikerult végre beleraknom egy házba. (miután figyelmetlenség miatt működés közben majdnem letörtem az audigy kettőt a pci foglalattal)

• zeg

őstag

válasz gromble_ziz #1 üzenetére

Az én gépem pont olyan szétszedett állapotban van mint a tied. Én 1db 8centis 5Von járó ventit állítottam az üres pci slotokra a 8500LE venti helyettesítésére. A procimon(2400+@210*9.5) egy silent breeze 2 megy, de az is 5V feszen, így a proci 54 fokos terheletlenul. A leghangosabb az egész gépben a halkságáról híres seagate barracuda IV kerregése.

Aktív témák