- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
a camaro ZL1 a második születésnapi ünnepi hét ingyenes autója volt , ajándékként szert tehettünk rá a múlt héten. Ma már pénzbe kerül.
T1? Pont MOST , de tényleg, el se hiszed, mennnyire bizakodóan mondom, hogy amit szeretnél, azt vedd meg. Mindig ezt mondom, már majd' két éve, de most jobban mondom, nem akarok belemerülni, hogy miért. Csak vedd, és tedd, amit akarsz. Ez itt nem egy MMO játék, ez egy autós játék, ami multiplayer . Az autókat szereted. Nem ezt vagy azt, hanem a másikat. Akkor azt vedd meg , mert az szereted, és semmiképp se ezt. A jövő remélem, igazol engem. Ha nem, akkor én is rosszul döntöttem, amikor pálcát törtem a játék mellett. Pár hét és kiderül minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest