Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- LG V30 - vezércsel
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
Norwich
üzenetére
Nyugi srácok karbantartás van
Én is karbantartásban állok 20 perce.. kitakaritottam a kocsim ablakokat át tisztitottam stb
Elmondok egy példát.. Múltkor Egerbe a plázába voltam egy haverommal és 2 kb 16-17 éves srácok adták a kiscsajoknak a dumát hogy vágták keresztbe a verdát stb elő adták maukat mintha ők lettek volna az F1 es pilóták
közbe meg szerintem még kocsit sem mernének vezetni 70 el sem .... Én büszke vagyok arra hogy sokszor hajtottam már 220 km/h fölé , persze magamba és olyan úton ahol a légy sem járt ott szoktam a videóim csinálni
jó élmény.. Bár a trafipakszoknak nem örülök mert ha városba pl 50-helyett 58 al megy az ember akaratlanul is megvan ez akkor már 30 ezer 
Bár szerencsére nekem még ilyen nem volt de öcsémnek már 2 szer is sikerült 80 környékére gurulni... mert villogott a 4 karikás mögötte
Új hozzászólás Aktív témák

- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is karbantartásban állok 20 perce.. kitakaritottam a kocsim ablakokat át tisztitottam stb