- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Norwich #6080 üzenetére
Nem vetted meg, pedig nagyon szereted őket. Ez olyan hihetetlenül hangzik, hogy nem is vagyok hajlandó felfogni. Ha valami tetszik, akkor megveszem. És én az ún. szarokat is megvettem, PRO SPORT kategóriáig tuningoltam az audi R8 4.2-met is. Itt mégiscsak a boostos mustangokról van szó, amiket nagyon szeretsz és marha jól mennek. Egy kis kanyarbeli instabilitás elég volt, hogy azt mondd, inkább nem is szeretem annyira. Megkerestek az elite driver's clubból engem, kérték, hogy a formaságoknak megfelelően egy hivatalos jelentkezésit, bemutatkozást is írjak, és megtettem, mondván semmiség. Kihangsúlyoztam, hogy a japán autókat nagyon szeretem, és mindegyikkel van multis időm is itt-ott-amott. Pár lancer Evo IX idő meg még 2010-es futamból való. Te meg a mustangotnem vetted meg... És még én vagyok a szemét a többi fórumban is. Leszlják a skyline-omt, leszólják a murcielagónál is drágább Nissan GT-R-emet, te meg fennakadsz azon, hogy a kiváló autó nem hibátlan, és habár a szíved szakad meg, behódolsz MdV akaratának, és megveszed, ami jó, vagy amit itt mondunk.
vedd meg valamelyik mustangot. Én imprezát vettem. Ilyen egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i5930, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest