Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
Sziasztok!
Én nem rég kezdtem el játszani a játékkal, tegnap léptem a 7. szintre. Nem igazán értem a játékot a sima Mazda autóval megyek, próbálom tuningolni, de ahogy észre vettem nagyon korlátozott az ingyenes játék... Szerettem volna új autót vásárolni, de csak Fizetős pénzért tudok venni 1-1 napra autókat. Most nem igazán értem ezt az egészet, ha jól tudom már ingyenesen is elérhető az 50? szint... De jelenleg nem tudok semmit se csinálni, se autót venni, se ilyesmi... Bár a Mazdát sikerült kicsit felhúznom de jó lenne másik kocsi. Valaki el magyarázná nekem az egész játékot hogy hogy vagy merre?
Láttam itt pár játékosnál hogy van Lamborghinije... Nekem ez a kedvenc autóm, szeretnék is egyet majd, de ez elérhetővé válik egyáltalán úgy, hogy nem költök a játékra 1 fillért sem? Persze nem azt mondom hogy adj uram mindent de rögtön, csak azért jó lenne tudni hogy előbb utóbb sikerül-e elérnem amiért el kezdtem játszani... Köszönöm szépen a válaszokat előre is.

HOZZÁTESZEM: HA ESETLEG LENNE VALAKI AKI ELJÁTSZANA VELEM HÉTVÉGÉN AZ A KINYIRLAKTITEKET SKYPE CÍMEMEN MEGTALÁL. BÁR BESZÉLNI NEM IGEN TUDOK DE AZT HISZEM ÍGY IS JÓL EL LESZÜNK, FŐLEG HA TE IS KEZDŐ VAGY. JÓL ELBÉNÁZUNK

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi