Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
Brutál nagy lagggggolás, nálam is van mikor nem csak előbb indulnak el, de mikor betöltés után meglátom a rajtoló kocsikat, nekem már vissza sem számol és a többiek már rég elindultak, én meg csak nyomjam a gááááázt...
Szerény megfigyelésem, hogy eléggé szolgáltató függő, hogy mennyire sokat szív az ember elvileg a ping miatt... pl. BP-n UPC-ről nálam tűrhetetlen, pedig BIX-ig teljesen jó betonstabilan 7-12ms a ping, igen de ha külföldre nézek, akkor van mikor kiugrik 300-400-ra... otthon Komáromban a Komnet szolgálttaóm (kábeles az is) a Matávtól veszi a netet és mondjuk németekhez is stabilan 20ms körül van a ping és nem is csúsznak a játékosok a falon, nem mennek át rajtam a semmiből érkezve és nem is úgy rajtolok, hogy már nincs előttem senki.
Suli még érdekesebb, optikás net NIIF jóvoltából BIX-ig 1ms (vagy 10 ezred) stabilan, külföldre is 5-10ms mégis sz.r az egész... ezt meg nem is értem.1-2 haver más netes játék miatt panaszkodik a DIGI-re, hogy amilyen kiváló náluk minden belföldre, olyan ramatyok nemzetközi hálók felé...

Új hozzászólás Aktív témák

- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest