Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
azt a stílusod határozza meg, melyik a jobb neked. Pár napja írtam én is, meg nfree is egy összehasonlítást, olvasson vissza, aki M3 v 959 ügyben gondolkodik. Nekem M3 az Isten. Ami 1,2 millió dollár - most már... Régen 2 millió volt
És íhy sem az a legértékesebb autóm, hanem a nissan gt-r, ami nekem egy majdnem 3 milliós fejlesztési projekt már... 4*600 000 + 5*60 000 az 2,7 millió, és a bele esetleg megvett alkatrészek max 150 000 értékben, az összesen 2 850 000 dolláros autó 
Új hozzászólás Aktív témák

- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Kuponkunyeráló
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És íhy sem az a legértékesebb autóm, hanem a nissan gt-r, ami nekem egy majdnem 3 milliós fejlesztési projekt már... 4*600 000 + 5*60 000 az 2,7 millió, és a bele esetleg megvett alkatrészek max 150 000 értékben, az összesen 2 850 000 dolláros autó