- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz
Old Cyborg #2490 üzenetére
az 465kmph, azzal már fel lehet szállni!!
természetesen orosz...
megnézném az ilyen kis ruszki kiskölyköket ahogy a speedhack-re verik otthon a nyálukat, milyen szánalmas ez az egész... -
tutuhawer
őstag
válasz
hát igen, elég csúnya. Az nem vitás, hogy én nagyon ökör vagyok, mondom is, miért: a minap összefutottam a route55 körpályán (alias kis gray point) egy ugyanilyen trükkös lófasz elise-zel. Ugyanilyen gyorsa száguldott a csaló, én meg ugyebár az ilyet leszarom, nem érdekel. DE! Nekem nem adhat dnf-et senkifia, ezért éreztem, hogy baleset lehet, úgyhogy elkezdtem nyomkodni mindent, ami volt, audi r8-nak kellett is, és lám, 8 másodperccel a számláló vége előtt beértem. Ha nem nyomkodok, akkor dnf lett volna. Így ezüst.
És így se sikerült az aktuális pályarekord audival, mert pont 3:05 körül lett az időm.
-
GabN73
addikt
válasz
Üdv névrokon
Elméletileg nem. Gyakorlatilag mehet.
-
törölt tag
válasz
Annyival majdnem még a Dodge-om is megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest