- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
Megkérlek titeket, hogy ne éljetek vissza azzal, hogy ezt elmondtam,
Senki nem fog visszaélni ezzel csak azt a kritikát kapod meg ami ilyenkor jár. Ráadásul mindenkinek tetted magad napokon keresztül hogy nem tetted pedig de. Ha így bemered vallani most, mért nem vállottál már akkor amikor előjött ez a dolog?
Arra pedig hogy hacket használtál arra nincs mentség. Még a játék szarságaira sem kenheted. Ha becsületes lennél azt tennéd mint a magyar közösség 95%a. Eltűröd. Ennyi,.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
Kösz. Már rossz volt nézni ahogy tagadsz, meg küszködsz. Én ezért raktam be csak most a Th statos cuccot.
(Remélem az lejött, hogy nem a legfrissebbek a képek (igaz Tutu mondta is hogy augusztusi.) - ültünk rajta, mert hát kitérdekel, nemkelltudnia mindenkinek...)Én csak annyit szeretnék kérni, hogy ha lehet te se hozd szóba többször.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
látod, a mese nem kell, sokkal jobb a tiszta víz a pohárban. A Skyline a kedvencem, másfél éve vettem meg, azóta vátram, hogy pontosan ilyen lehessen, türelmesen, és hitegettek, én hittem, de elfogyott a hit. ha már gyengén megy, legalább így nézzen ki, mint amilyennek mindig is szerettem volna. 3 hete készítette egy barátom. Látod, én sosem mondtam, hogy ez nem az, aminek látszik, de te azt mondtad korábban, hogy nem tudod, mi az a sok 1 másodperces idő. Mindenki , aki olvassa, az olvassa el, hogy a mese nem kell, kinőttünk már belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 7
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest