Hirdetés
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
itt vagyok helóheló. Szervezek én néha groupot, meg be-behívnak, megyünk jókat. A 8 játékos versenyek a jók, mert el kell hinned, hogy ami baleset néven történik, az nem szándékos. Ütközésnél 2 játékos hibázik ilyenkor, de főleg a hátul levő... Én azt mondom 8/8 a menő.
A group engem is zavar néha, mert mindenki belemagyaráz. De ilyenkor igazán nem is érdekes, mert csak úgy megyünk. ATESZ22 pl jó fej, ő nem szólalt meg egyszer sem, kedvelem is érte.
Odébbb! Mit értesz öreg rókán? Akik régen regisztrált játékosok BETA matricával akár? Sokan multiban mennek. Azt veszem észre a barátlistámon, hogy az igazi versenyzők elvétve TE-znek, és még mindig megy a multiplayer. Dumáltam pár cimbivel, akiket szeretne legyőzni HITMANHUN, de még nem ismeri őket, és ők pl ugyanúgy mint én, hányni tudnak a TE-től. Szóval az öreg rókák multiban vannak, legyen beírva, hogy "magyar vagyok heló" és akkor összefutsz egy csomó új arccal, kis szerencsével BETA spílerrel.
Viktor meg ártatlan, mint a ma született Damu Roland, 100-ból 99 magyar megmondta.
Szarmatrac meg szarik a fórumokra, csak nyomja a gázt. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Én a fórumban magyarázok, a pályán meg... Szarmatrac meg nem szarozik, nyomja a gázt, kiváló versenyző.
Tessék regisztrálni a TCM.MCONLINE.hu oldalon, ami nem klán vagy csapat, hanem egy NFS-sel foglalkozó oldal. Sürgesse meg mindenki az új oldal készülését, és hadd lássuk, hányan vagyunk. Az utolsó szar szemétrevaló tetves braziloknak is van oldaluk, tippek-trükkök, csalók képei, minden, amit akartok... Nekünk nincs ilyen egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest