- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Szögezzünk le gyorsan valamit , van igc autó a gémbe de nemjó semmire(ez a bajom ),
Már ezerszer mondottam , hogy van másik profilom is ! , nagyon eltolódik a játék a boostos autó irányába , én mint kishal nemtudom felvenni a versenyt , mert nincs pénzem bosstra , hajdanán mellénk állt fortuna world-je és vót zlotyi-bosst eső (de annak má vége) , most uj szelek fújnak , NINCS boost !Más : sokat tolok multit , nagyon is sokat , paraszt józan ésszel (tapasztalat) , ha egyszerre értek be (vagy hajszálnyival egymás után) , vagy négy másodpercen belűl , vagy egymás melllet má nálllam ez a trendi , a gém ad , magyarul jutalmaz : 10-ből 8-at ad , az lényegtelen , hogy most mit , de ad .......
Nagyon más : kipróbáltam , a platina kártyát , most figyuzzatok : t1-ből vettem 3 darabot , csak 1 volt használható , egyikbe sima cuccok voltak (ez haza vágott) , másikba , kaptam egy jó váltót .......
t3 platinából , márcsak kettőt vetttem , ugyanez a szitú , magyarul (PARASZTVAKÍTÁS)
Én kipróbáltam , hogy legyen véleményem , ajánlani nem ajánlom senkinek (légy türelmes oszt nyere vazzze)maradok a multizásnál , kocsikázgatok - ő meg dobál (vagy nem)
Tutu : légy szíves belátással lenni rám , nem veszekedni jövök ide , hanem megbeszélni , kivesézni , ráadásul tőlled tanulok ember !
idegesit , hogy nincsen játékpénzes (versenyképppes-ütőképes)autó.
De bosstosba van ! és ez igy számomra nem fer , a magamfajta kishalaknak .
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest