- One mobilszolgáltatások
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 
			  Mobilarena A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

NFree addikt Hát srácok kösz ,az emlitett csillag az union holinson kaptam sp 2.05 ez jó , csillagos mp 2.06, holott az eleje 2 percet megy és nincs csillag , na mind1. Pro TUNED mr2 vel Viszont ha már ezt behuzták , behuzhatnák a Gray Pointot is sp 2.38 , mp 2.39 épülöben lévő E30. Hu tegnap , becsatiztam egy groupba Az e30 al voltam , a lényeg olyan brutális módon ment az autó, hogy mindenkit könnyedén ott, hagytam 4 db e30 volt, egy murci , meg még 2 db autó, annyira szégyeltem magam, hogy kiléptem, gyors rápróbáltam a Gray Pointra első körben sikerült is 1.18 as időt futni kis hibával, na mondom, lessz a második 1.16 és már jók vagyunk , persze elbasztam  rápróbáltam megint az is hasonló volt , mert kapkodtam , utánna meg mivel vendégek voltam , ott hagytam a masinát. rápróbáltam megint az is hasonló volt , mert kapkodtam , utánna meg mivel vendégek voltam , ott hagytam a masinát.A lényeg , lehet tényleg létezik , hogy húz a szerver és ez az lett volna???? 
Új hozzászólás Aktív témák

- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

rápróbáltam megint az is hasonló volt , mert kapkodtam , utánna meg mivel vendégek voltam , ott hagytam a masinát.
 rápróbáltam megint az is hasonló volt , mert kapkodtam , utánna meg mivel vendégek voltam , ott hagytam a masinát.