Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
A csaló nem portugál, hanem magyar, és a faszom kivan vele, mert privátban versenyezgettünk, groupban, beszélgettünk és elég erős üzemmódban tolta a trainert. (mintha TutuHawer nem látná, és egy idióta vak lenne...) Legyen elég egy-két darab természetfotó, OK? HD minőséghez klikk a képre

357? aaaaaaaaz igen. 1:16-os idő? Én kérek elnézést
Aztán:
Egy ilyen szar futam után is simán kinyomta a max végsebességet.
MOST NYISSA KI MINDENKI JÓ NAGYRA A BUTA ARCÁT, LEHET OROSZOZNI, BUZI OROSZOZNI, MEG GECI OROSZOZNI. TESSÉK KIÁLLNI A MAGYAR BARÁTAINK MELLETT. MINDEN PÁLYÁN OTT VAGYOK, NAGYON SOK ISMERŐSÖMNEK VANNAK KÉPEI HASONLÓ TRÜKKÖS TESÓKRÓL, ÉS LÁM, MILYEN JÓL MENNEK PÁRAN...
IDE NYUGODTAN ÍRHAT, AKINEK VAN MÉG KEDVE MENNI A SOFŐRKOLLÉGÁVAL. GROUPBAN DUMÁLUNK, ÉS ARCÁTLANUL NYOMJA A TRAINERT, MÉGHOZZÁ NEM ALACSONY FOKOZATON. ÉN KÉREK ELNÉZÉST...
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest