Hirdetés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Egyet kell értsek előttem szólókhoz! Valóban kell egy Battle Machine! Körülbelül 2 hete hajtok egyet én is! Isten gép, és 300k-ért röhögve megéri! Az utána következő dolgok már neccesebbek, és inkább benned kell eldőljön. Megvettem a BM et, és nagyon tetszik, de van pár nagyon fajin tuned alkatrészem, amit bele pattinthatnék egy Lotusba, ami úgy már jóval keményebb lenne, mint a BM, viszont akkor nem lenne meg a kess később a BMW-re. Ki lehet hagyni a Lotust, szerintem, mert elég jól tapadok utánuk, de azért vegyük figyelembe, hogy kis okosítás után a Lotus elporolja az RX-7-et.
Tehát ha veszel Lotus-t (a jövőben) akkor semmiképpen ne rakj új alkatrészeket a BM-be hanem alapon nyomd végig vele azt az utat, amíg összeugrik a kess és a szint a Lotusra, és amit közben nyersz az mehet is bele a kis Elise-beAz alap RX-7-től viszont meg kell válni.(megtettem...fájt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó bontatlan, új iPhone 16 PRO MAX 256GB Fekete Titán
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 440 G8, 14" FHD IPS, I5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest