- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Na megjött a játék, nagyon király. Köszi szépen. :DD
-
Szerintem gondold át mégegyszer!
7000 = 0
6000 = 6000
:D -
anulu
félisten
nem nagyon szoktam gamékat megvenni, főleg mert qrva drágák (de ez már néhányszor ki lett tárgyalva). viszont úgy éreztem, hogy mivel a Civ3-mal még mindíg szívesen játszom, és 4e forint, így megveszem... amin még morfondíroztam, de az alapjáték + 2kieg CD-ért nekem sok a ~20e pénz, az a Neverwinter Nights...
-
Trak
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #18 üzenetére
Én pl megvenném a KOTORT is, és az UT2004 et is innen a topicból. De mivel szintén kiköltekeztem kissé, el kell adnom az NFS-t.
-
anulu
félisten
nagyon szívesen megvenném, csak erre a hónapra kiköltekeztem már magam. alaplap + proci + Alien Tetralogia + EREDETI(!!!) Civilization III... + ''néhány'' könyv (antikváriumból, de így is kib@ drága volt...)
ha egy hónap múlva meglenne, engem érdekel... -
Trak
addikt
Nem kell tolongani:)
-
TheVeryGuest
senior tag
''...még installálva sem volt...''
Ez ám a feature ;] -
Trak
addikt
Eladó egy Need for Speed Underground.
Eredeti a játék. Egyszer volt lejátszóban, még installálva sem volt. Ajándékba kaptam, elötte már játszottam a warez verzióval, és az elég is volt.
DVD tokos a játék, magyar leírás a tokon, és 20 oldalas leírás a játék könyvében.
Ára: 8.000 ft.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged