Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is most pakoltam fel végre a patch-et, és nekem használt
Rajtnál mikor kerülgeti körbe a kocsit a kamera eddig volt hogy 25 alá is lement az fps, most 40 alá sem, meg a 2. szinten az amerikai szériaversenyeknél a laguna seca pályán alig bírtam elrajtolni, úgy szaggatott, most ott is 40+ frame-et produkál. Az irányítás is jobb lett, végre nem csúszkál össze-vissza, és ott és úgy csúszik meg, ahogy egy kocsi megszokott. Viszont a drift még mindig szar..Ja és azért neked címezve írom,mert nekem is 4850-em van. Azt nem figyeltem, hogy mennyire használja most a GPU-t, de nem is nagyon érdekel, a a lényeg, hogy megy végre rendesen
Csak tipp, de egy vga driver csere, legfrissebb DX és Physx felrakását próbálnám én meg. Ha bemész a játékba a patch-ek álltal végrehajtott változtatások megvannak, tehát van egered, és megvannak az új kocsik, vagy ezek sincsenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest