Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hát, én kormánnyal versenyzek, és ha jön egy vidi, akkor csak egy 'Enter' és volt, nincs. Bár, ha te a közvetlen verseny előtti videóra gondolsz, az engem is érdekelne, mert elegem van, hogy 15mp-et kell várni, mire nyomhatom a gázt...
Nem mellesleg egyre nehezebb, a kezdeti lelkesedésem nem tört meg ,de visszaesett...
Most vagyok 178 csillagnál, tehát jön a Tier 4, viszont ezzel több a melóm, mint a másik 3-mal együtt 
Ja igen, az utolsó 6 csillagos versenyemre 5 meglett, és ekkor volt 178, viszont nem adta meg őket, és nem lett 183! Ez vajon mitől lehetett?

Na meg, most nézem én is... A drift egy akkora hulladék a játékban, hogy olyat még nem láttam. Amilyen király a játék olyan g**i sz@r a drift. Lehetetlen játszani szvsz...

Új hozzászólás Aktív témák
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- LEGO klub
- Torrent meghívó kunyeráló
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Tőzsde és gazdaság
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 16e 128GB - (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most vagyok 178 csillagnál, tehát jön a Tier 4, viszont ezzel több a melóm, mint a másik 3-mal együtt