- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorath
tag
Nem tudtok valami megoldást arra, hogy hogyan lehet kihagyni versenyeket egy versenyszériában? Mert az előbb egy 5 versenyes szériában a 4. verseny után kilépett a játék (egyike a megannyi technikai problémának) és most azért, hogy megcsinálhassam az 5. versenyt, meg kell csinálnom újra az 5 körös versenyeket, ami majdnem egy óra...
(És persze még ez sem garancia rá, hogy nem fog megint behalni...)Meg az egyik endurance versenyen már csak a tökéletes kanyarok csillag hiányzik, és közben másik versenyen megcsináltam már az összes kanyart, tehát ha belépek erre az endurance versenyre, azonnal megkapom a csillagot, de végig kell mennem rajta ahhoz, hogy el is mentse... Elég idegesítő.
Az egyébként mekkora baromság már, hogy a verseny elején az autómutagatós műsort billentyűzettel nem lehet elnyomni? Kormánnyal simán, de amíg billentyűzettel játszottam, már téptem a hajam, amikor sokadszorra végig kellett várni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo Legion 5 pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(És persze még ez sem garancia rá, hogy nem fog megint behalni...)