Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
DEV_NULL #2123 üzenetére
"azt nem lehet átépíteni.. "
Hááá, gondoltam, hogy ez lesz a pofonegyszerű megoldás, mert ennyire vak nem lehetek. Pedig, ha bemegyek a garázsba majd oda, hogy Autóim, azt jelzi a Porsche-ra, hogy nitró, átépíthető, drift. Akkor ezekszerint mindegyik kocsira jelzi az összeset, ergó csak az Autóvásárlásnál jelzi rendesen, hogy mit is lehet egy-egy kocsival csinálni.
-
Ricco_hun
senior tag
De hol? Melyik menüpontban? Azért lenne jó valakitől egy printscreen, mert nekem marhára nem jelenik meg az átépíthető jelzés sehol sem, pedig a Porsche GT2 elvileg átépíthető, az összes fejlesztés rajta van és mégsem. Vagy azért nem jelenik meg az ikon, mert nincs elég pénzem rá? 380k dodóm van éppen. Vagy tele kell aggatni matricával meg festéssel a kocsit, hogy átépíthető legyen? Vagy egyáltalán ez az átépíthetőség mikortól elérhető? Unlockolni kell valamelyik versennyel? Ááá ez a menürendszer kikészít. Úgy kell vadászni az egyes dolgokra.
-
Ricco_hun
senior tag
Lvl16 vagyok. Most szedtem ösze 180 csillagot, szóval megnyílt a 4. szint. Van egy 1-es szintű BMW 135i-m, meg egy egy 3. szintű Porsche 911 GT2-m. Mindkét kocsim fullos és ott van az a w-re hasonlító jel, hogy átépíthető. De én marhára nem találom, hogy villogna valahol is a backspace, hogy átépíthetem a kocsimat. Valaki tudna linkelni egy képernyőmentést, arról, hogy éppen villog neki az átépítési lehetőség. Mondom a kocsim fullos, tehát a fejlesztés menüpontban elérhető összes tuning rajta van. Előre is kösz.
-
Ricco_hun
senior tag
Melyik menüpontban lehet átépíteni a kocsit?
-
Ricco_hun
senior tag
Az átépítést hol kell eszközölni? Végignéztem már az összes lehetőséget a garázsban, de sehol sem találtam, pedig a Porsche GT2-nél ott van az átépítés jel.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
hahajdu #1138 üzenetére
"én álltalában kimegyek valamit csinálni amig tölt "
Na azért ennyire lassan nem tölt. Nekem átlag 20-30 másodpercet tölt. Ehhez képest egy cod4 pálya betölt 5 másodperc alatt."ATI-n nem fut rendesen, és ezt ők is tudják, dolgoznak a problémán. Várjuk meg a fix-et"
Na, hát akkor várjuk a fix-et. Még jobban fog futni.
Akinek meg a konfigjához képest irreálisan szarul megy vagy jók az fps-ek, de állandóan akadozik, hát ott user error lesz. Nekem még egyszersem fagyott ki, grafikai bug is csak a Spa-i pályán jött elő, máshol sehol. Pedig az újratöltött verziót használom.
Jah, és alt+tab-ozni is simán tudok.mephi666: 32 bites xp sp3
-
Ricco_hun
senior tag
Nah még tegnap mondtam, hogy nézek egy bencsmárkot fraps-szal.
E5200@3GHz; HD4670@alap órajelek@9.9 Catalyst
Játékbeállítások: 1680x1050, minden high, 4xAA, 8x Anizó, a kb 10 perces Nordschleife pályán
min: 11; max:29; avg:23
Hát igen, egy HD4670-től nem kell csodát várni ekkora felbontáson, meg a fraps is visszaveti az fps-eket, ha nem megy a háttérben a bencsmárk érezhetően simábban fut. De még így is játszható volt. Az a kirívó min fps is valami nagyon füstös, nagyan sok kocsis, nagyon összetörős jelenetben jött össze.
Mértem egyet 2xAA-val és 4x Anizóval is (ezt hagytam meg alapbeállításnak):
min: 12; max:30; avg:24
Szóval kemény 1 fps-t jelent ennyi beállításváltoztatás. Ez szerintem procilimitre utal. Bár nálam szerintem inkább vegyes limit van, merthát nem egy izom a videókártyám. A lényeg a lényeg simán fut a játék. Ha nem megy a fraps bencsmárk a háttérben, akkor még egy kicsit sem szaggat be. Végülis kinek mit jelent a simán futás. Én egyáltalán nem látom, hogy szaggatna. Persze valaki fix 60fps alatt rosszul éri magát. Ez a Shift tipikusan olyan játék, hogyha már megvan az átlag 20 fps, akkor játszható.Hogy ON is legyek. Már a 3. szinten vagyok, de elég sok versenyt még az 1-es szintű BMW 135i-vel mentem le. Gyűjtögettem egy kis lét és megvettem a Porsche 911 GT2-t. Fasza lesz. A 2. szintű kocsikat egy az egyben kihagytam. Így is elég lesz tuningolni a Porschét. Fú, bepróbálkoztam a Veyron-nal a Nordschleife-n. Kb 20-szor indítottam újra, dehát csak fölbasz. Olyan erő van abban a kocsiban, hogy nem tudom uralni, faltól falig megyek. Azért az egyik alkalommal elverekedtem magam a hosszú egyenesig. Már megvolt törve nem kicsit a kocsi, de így is mentem 340-et hetedikben. Lehet, hogy a kormánybeállításokon kéne még finomítani, hogy nagyon gyorsan tudjak korrigálni.
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
Ha leírod a tesztkörülményeket holnap én is nyomok egy tesztet, csak nem értek én az ilyen fraps logolásokhoz meg bencsmárkoláshoz.
Eagle16 kösz a linket. Végülis jól jöhet néha, hogy a távolabbi textúrák is élesek lesznek. Ha nem túl erőforrásigényes a cucc, akkor rákapcsolom azt is. Vajon a trilinear-hoz képest az a x8 hányszoros lehet? -
Ricco_hun
senior tag
Igen, biztos.
Figyelj, lehet, hogy nagyon a határon vagyok játszhatóság terén, de érzésre nem szaggat. Kiiratni meg nem fogom az fps-t (de most már lehet, hogy holnap megnézem), mert a fraps leterheli a gépet és kevesebb fps-t mér, mintha nem futna a háttérben a fraps. De mondom, holnap kíváncsiságból felteszem a fraps-ot és megnézem.Hohó, most ahogy nézem a te printscreen-edet, nekem textűraszűrés nincs bekapcsolva 8x-ra. Az csak trilinear-on vagy min van. Ez a "szűrés" mégis mit csinál a képpel?
-
Ricco_hun
senior tag
Aha, szóval azt mondod, hogy én igénytelen vagyok és szaggatva játszom? Oké, oké, végülis te az éteren keresztül jobban meg tudod állapítani, hogy nálam, hogy fut. Attól, mert a te erősebb gépeden szarul fut valami anomália folytán, még el lehet hinni, hogy nálam fut normálisan. Ha szaggatna azonnal visszavennék a grafból, mert úgy nem lehet versenyezni, de nem szaggat.
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
Na ma felhúztam a graf-ot fullra. 1680x1050, minden high, motion blur off, 4xAA és így is fut vígan, nem szaggat be sehol, de biztos már nagyon a határon vagyok fps ügyileg (nem iratom ki semmivel, mert minden ilyen program lassít). Tegnap bosszankodtam, hogy csak két körös versenyek vannak, de most ahogy lépem a szinteket már akadnak hosszabb versenyek is. A drift egy gagyi fos. Manual váltóval direkt felváltok negyedikbe és még úgy is egyből megpördülök. Nagyon el van itt rontva ez a mód. Pl még a Pro Street-ben jó volt, ott simán tudtam driftelni. Ezt a módot hanyagolni fogom végig. A Car Battle-t szintén. Az meg szimplán túl nehéz. Lehet, hogy ha már sokszor újraindítottad azt a versenyt és megismerted a pályát, akkor már meg tudod nyerni, de nekem nem volt kedvem tökörészni vele. Egyet is csak úgy tudtam megnyerni, hogy kilöktem az ellent. Az fostos elmosódás ütközéskor rohadt zavaró. A kocsinak nem lesz semmi baja, simán mehetnék tovább, de attól a bánattól nem látok semmit és ilyenkor általában még vagy 10-en belémjönnek.
Ezt a directx mizériát nem értem. Nekem kérdés nélkül telepítette egyből a saját direct-x-ét. Nem kérdezte meg, hogy akarom-e telepíteni. Amint elindítottam a telepítést, mutatta a folyamatcsíkot és fölé egyből írta ki, hogy directx telepítése.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
bagyulajuve #786 üzenetére
Hát igen. A car battle-ből kettőt próbáltam, de szerintem egy az egyben kihagyom ezeket futamokat. Ugyanis cheatel benne a gép. Úgy, mint a rendőrök a korábbi részekben. Elhúztál melletük 300-al mégis 2 másodpercen belül a seggedben voltak. Mit ne mondjak reális. A drfitet még nem próbáltam, de videók alapján elég gagyi.
-
Ricco_hun
senior tag
"A kocsit mondjuk nem igazán tudom egyenesben tartani "
Láttam, hogy már sokan írták. Erre az a megoldás, hogy holtjátékot kell beállítani, úgy 5 és 10% közöttit. Az elején nekem is olyan volt, hogy egyenesben is elkezdett belengeni a kocsi hátulja majd kialakult a lehetetlen megfogni effektus. Utána bementem options-be és látom, hogy a holtjátékok 0-ra vannak állítva.
Aki jobban jártas a szimulátorokban, az a sok érzékenység beállítás mire szolgál? Nekem mind 50%-on van alapból, de nem tudom, hogy mit befolyásolna, ha mindegyik 0% lenne vagy mindegyik 100% lenne.
A Bug-okra meg jöhetne egy gyorsfolt az EA-től. És nincs semmi baja az AMD videókártyákkal, mert nekem egy HD4670-el jól fut vegyes beállításon (car details-high, world details-medium, shadow-low) 2xAA-val 1680x1050-ben. Pedig ez a videókártya nem éppen erre a felbontásra való.
-
Ricco_hun
senior tag
Hát én csalódtam a játékban. Mi ez, hogy csak két kört kell menni és kész? Ellenfél is alig van. A játékidő nagyrészét a pályatöltés meg az elnyomhatatlan átvezetők teszik ki, idegesítő. Maga a játék meg unalmas. A menürendszer szar. Valami újat akartak, de inkább nem kellett volna. Ezek a számos (6-7, 8-9) buzulások. Áááá. Egy sima vinyl felrakásához 20 enteren meg jópár ilyen 6-os 7-es állítgatáson keresztül vezet az út.
A tuning része is ratyi, semmi élvezet nincs benne. A grafika egyébként szép. Nekem 1680x1050-ben fut mediumon, 2xAA-val röccmentesen (szerintem még 4xAA-val is jó lenne). Mindezt xp sp3-on, e5200@3Ghz, HD4670@9.9 Catalyst. Grafikai bug nekem eddig csak a Spa-i pályán jött elő, de ott szinte versenyezni sem tudtam tőle. Lilás bevillódzások, fekete lett az egész égbolt. nagy fekete épület szerűség belóg az au rouge (jól írom?) utáni egyenes közepén. Még egyszersem fagyott ki vagy állt le hibaüzenettel. De nem hiszem, hogy hosszú életű lesz ez a játék. Nem tud lekötni. Semmi történet, egyhangú pályák, megcsinálod majd jön a következő kétkörös. És így tovább. Értelme nem sok. Ez nem NFS. Jó lenne, ha jövőre inkább visszanyúlnának az Underground-os témához. Ott legalább volt értelme a nitrónak, a tuningnak. A Grid-del soha nem játszottam, de ez a stílus inkább maradjon meg annak. -
Ricco_hun
senior tag
Első kérdésem: hogy a búbánatban jutok vissza a főmenübe?
Ha esc-et nyomok, akkor csak resume, restart meg options van. Mégis hogy gondolták, hogy majd együltőhelyemben végig is játszom? Úgy tudtam visszamenni a főmenübe, hogy ctrl+alt+del és kilőttem a játékot. Vagy csak az elején nem lehet visszatérni a főmenübe? -
Ricco_hun
senior tag
válasz
BalaNce87 #465 üzenetére
Nah, mindjá part05.
pssszt!
Amúgy a Pro Street is már olyan volt, hogy bill-el nem lehetett megnyerni a versenyeket, mert a hosszú döntött kanyarokban ugye bill-el csak ilyen "kockásan" lehet kanyarodni és azzal sokat veszítesz a sebességből, mert a nyíl lenyomása mindig teljesen kitéríti a kerekeket. Kormánnyal meg ugye szépen íven lehet tartani az ótót. Hajj, de várom már. Nekem a PS is tetszett, csak akkor még régebbi gépem volt és minimumon kellett játszanom, de még úgy is beröccent, főleg a sivatagi pályákon. Na de mostmár a 3Ghz-re rántott E5200 meg a HD4670 csak elég lesz neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest