Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bakosgabor57
őstag
Látom senki nem veszi a fáradságot, pedig nem titok...
Nincs is benne semmi ördöngösség, ha valami nem úgy sül el, mint ahogy számítottad, próbáld máshogy.
 Ne is várjátok, hogy részletesen leírja valaki, mikor mit, hova ésszerű állítani, mert eleve mindenki máshogy vezet, ami jó nekem, nem biztos, hogy neked is jó..., és tényleg nem százas, hogy olyan lesz, mint vártad.
Egyébként is a játékban a tuningban elég jól körül van írva, mi mire szolgál, szerintem ennél jobban nem is tudná senki leírni.
Nem tudom, az alapelveken mit értesz(netán ha a sebesség jobban számít, nyilván nem a legrövidebb áttételeket használod, vagy ha mindig elszállsz nem rakod a leszorító erőt nullára, vagy a felfüggesztést max keményre ha nem akarsz sokat csúszkálni), a tuning meg egyébként is rossz kifejezés, inkább "autó beállításoknak" kéne hívni. Nincs rá általános recept. Az aki a "gyári" beállításokkal nem tud rekordok közeli időt menni, tuninggal sem fogja tudni. Itt csak az autó kézre, illetve adott pályára való beállításáról van szó, nem teljesítmény fokozásról, mert az a fejlesztéseknél található, amit inkább kéne tuningnak hívni.
Most, hogy leírtam a jó nagy semmit, itt a bizonyíték, hogy a játék adta beállítással is lehet uralni bármelyik autót:
Így kéne csinálni a Bugatti Veyron Battle futamon a tiszta kört, és utána még elsőnek is lenni(egy teljes napom ráment)

Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
 - magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
 - 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
 - BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ne is várjátok, hogy részletesen leírja valaki, mikor mit, hova ésszerű állítani, mert eleve mindenki máshogy vezet, ami jó nekem, nem biztos, hogy neked is jó..., és tényleg nem százas, hogy olyan lesz, mint vártad.