- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
úgy néz ki a 3870nek nagyon nem csap oda a demo alapján (1280x0xhigh), lehet a 4xx0 szériát utálja nagyon a játék (erre ok is lehetne, a 3xx0ákat már senki nem bencheli...). mondjuk ahogy olvasom CF nincs 3xx0ákkal sem, de ez engem nem érint. proclimit megvan, két magot használ, 100%ra.
q6600 2.7@9x300on proclimites 50%on. memóriára nem háklis, nálam olyan 7-900megát evett, az szvsz egyáltalán nem sok.
ami tetszik:
- realisztikusabb lett
- pron kikapok a hard aitől. ez magában nem nagy szó (mert a lotus fenekét billről nehéz megfogni), illetve de, ha úgy nézzük, hogy a porsche óta nem fordult velem ilyen elő az NFS szériánál (rágógumi bugokat most hagyjuk)
- a porsche óta először fordul elő az nfs szériában, hogy autó fenekét nem tudom megfogni (3.3Turbo 2. turbo uppgradevel... mondjuk a 996 3.6Turbo a második uppal se volt jobb)
- valamennyit javult a grafika
- van visszajátszásami nem tetszik:
- falról lehet nyerni hardon (!), realisztikus törésmodellel
- a törésmodell dísznek van... 200al belementem a falba frontálisan. többször is.
- van egy olyan rossz érzésem, hogy a talpraállítóalgortimus működik... legalábbis borulásnál a fizika egyszercsak eltűnik
- proclimit egy 3870el 1280x1024ben egy húzott quaddal, 2009ben.
- néha altab után nem lép vissza
- átnyomható logok (már az előző részekben is frászt kaptam tőlük)
- hajlamos elfelejteni a bill beállításait... ez a teljes játéknál min fura lenne
- a telepítőt azt most hagyjuk...összességében ez akár még jó kis program is lehet.
bónusz: F1 vs SLR? emlékszik még valaki az NFS3 Empire Citybeli utolsó csatájára hasonló kiosztással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Revolut
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest