- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
A játékmenet 30 %-a körül történt valami. Egyszer csak, ha betöltöm a karriert, hibaüzivel kilép. Ha a mentett állások közül kiveszek mindent, majd új karriert kezdek, minden jó. Tippek?
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
válasz
hossszú #6015 üzenetére
Már tudom mi volt. Lejjeb vettem az órajelet 4 GHZ-ről, és kicsit alulfeszeltem....
Cserébe egy "gyenge" rakcióidőm..... -
Macka
veterán
Nektek nem szokott kifagyni/újraindulni játék alatt????
-
Macka
veterán
válasz
Integrator #5257 üzenetére
Fennt van a Logitech oldalén egy új driver, asszem októberi. Azzal menni fog.
-
Macka
veterán
Asszem, most tartok ott, hogy megváltozott a véleményem a játékról. Billentyűzettel tökéletesen játszhatatlan ( szerintem ), de kormánnyal ( MOMO RACING ) f@sz@...
-
Macka
veterán
Kormánnyal egész jól látszható.
De: Sima Race Day-ben semmi probléma, de Careerban úgyraindul a gép, de csak ha kormánnyal tolom. ( Logitech MOMO ) -
Macka
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #4965 üzenetére
Én próbáltam kormánnyal. Egy fokkal jobb, de még minig szaggat....
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4754 üzenetére
Akkor valószínúleg nem próbálta a Richard Buns Rallyet,mert szerintem az A SZIMULÁTOR.
De amúgy fölösleges egy oldalon említeni PS-sel, mert nagyon nem egy kategória. -
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4635 üzenetére
Hát,nem tom, de az én Hondámnak gyári dobbal jobb a hanga alapjáraton,mint itt bárminek. Az STi-ről már nem is szólva.
-
Macka
veterán
Az a problémám a játékkal, hogy az éles kanyarokat 40-el kell bevenni. Ez nem is baj, de 40 km/h-nál olyan hangja, mintha legalább 160-al mennék. Olyan 120-ig az az érzésem, hogy 50-el megyek, 150 körül meg kezdenek összefolyni a dolgok, olyan, mintha 240-el mennék a valóságaban. Így elb@szni vmit?
-
Macka
veterán
Én Pro Street helyett inkább Crysis-t tolok. Ott is van autó vazze....
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4606 üzenetére
Nekem sem.Akkor inkább PS.....
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4592 üzenetére
ÁÁÁÁÁ. Viccc...
És a game közben felvillanó kék halál és újraindulásvégképp ráébresztett: EZ A JÁTÉK EGY RAKÁS FOS........
-
Macka
veterán
Nekem meg 8800GT-vel, minden maxon van, és olyan 60-70 FPS-nél is azt érzem, hogy lassú a játék. Kormánnyal vki?????
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4553 üzenetére
Én még nem néztem, de ma kipróbálom.... Csináltak autótörést,ami kicsit elviszi a gamet realisztikus irányba, de persze belső nézet sehol Bezzeg a TDU-ban volt. Én nem tom, de nekem úgy rémlik, hogy NFS2-ben volt utoljára belső nézet.
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4514 üzenetére
Ezért írták a Crysist X évig...... 8800GT-vel nézte valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged