- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
-
Kanczy
veterán
éppen ezért gondoltam,hogy nem tisztességes eszközökről van szó,na meg azért az is rátett egy lapáttal,hogy dinka beírta,hogy csalt...gondoltam mivel a valóságban lehetetlen 1 mp alatt 100on lenni,talán itt sem csinálnak ekkora böszmeséget
hogyhogy hirtelen mindenkinek a haverja lettem? (gorrilaavatáros úr
)
-
Kanczy
veterán
válasz
horvathkrisz #952 üzenetére
/agree
-
Kanczy
veterán
válasz
horvathkrisz #802 üzenetére
nem tudsz számolni? akárhogy nézem ez márciusra jön ki...istenem
-
Kanczy
veterán
válasz
combustion #776 üzenetére
ezt mire?
-
Kanczy
veterán
válasz
horvathkrisz #696 üzenetére
neked aztán van stílusod...értékelem
-
Kanczy
veterán
válasz
horvathkrisz #543 üzenetére
,,gyerünk KITT,ugrass át a 30m-es szakadékon,itt vagyok a túloldalon...ja meg ne felejtsd el a robbanó hordókat meg a gyilkos robotkamionokat! ''
-
Kanczy
veterán
a valóságban sincs sok olyan város,ami 6 szögesen eltérő részből állna...egyszer füves,máskor lepusztult terep,felhőkarcolók,stb. szerintem az elképzelhető különbségeket kiaknázták a carbonban,van ott minden...amiket az előbb írtam!
most hirtelen csak new yorkot tudom mondani,ahol sok különböző városrész van
a realisztikusabb irányítás LEHETŐSÉGE tényleg jobb lenne,mert bár én nem szeretem a ,,nincs padlógáz'' stílusú játékokat,de sokan szeretik,így nekik is jobb lenne...de a lényeg a LEHETŐSÉG szón van -
Kanczy
veterán
annak ellenére,hogy nem vagyok nagy driftes,tökéletesen egyetértek veled...ráadásul szerintem nyugodtan várni lehetett volna ezzel a topikkal...plusz a szimulátor/arcade kérdésben szerintem jó hogy tettek egy lépést a választás felé,de félek,hogy az lesz belőle,hogy félarcade lesz az irányítás,fizika...na az nem lenne jó...én ugyan utoljára nem-undergroundos nfs-ként az nfsIII SE-t toltam,de szerintem nagyon hiányozna a tuning,meg a sok lehetőség
nem tudom elképzelni,hogy megyek x verseny teljsen ugyanolyan kocsival,vagy egy másik szériaautóval,amit nem a kedvemre alakíthatok át
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest