- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
valaki mondja meg hogyan lehet 1000 Le feletti Suprát és 300 lóerős AE86 -ot csinálni...
mert nálam a Toyota is csak 172 lóerő maximum...4 es cuccokkal telepítve..szal vagy nem mondtatok igazat,vagy nem tudom mi van... -
m3tr0
őstag
na ilye se volt még,letöröltem az nfst mielőtt kijátszottam volna...
a 20 dik totaled után nem kihívás játszani vele hanem szenvedés,se a zondaval se a murcival nem lehet uton maradni,+még előzz is egy olyan úton ahol két autó fér el,és megy is előtted 2 fostalicska aki végig fékez...ez nem verseny hanem VICC
ez volt eddigi életem legrosszabb nfs élménye...botrányos...és dühítő -
m3tr0
őstag
válasz
dragonfx #5476 üzenetére
egyetértek veled...a high spped és top speed versenyek télleg érdekesek...nekem vagy egy lambom...és képes 330 ról 250 re lassulni egyik pillanatról a másikra minden akadály nélkül...
se ütközés se út elhagyás,még egy nagyobb korrigálás se...
én sem értem miért így oldották meg ezeket a dolgokat....a legynagyobb csalódás nekem akkor is a drift...rövidek a pályák...van olyan hogy 1-2 kanyar...beleférne..
van úgy hogy ezeke a pályákon a gép 3 ezret csúzik,én meg 1200 at..belefér(gykorolni kell oszt madj jó lesz)
de hogy balkanyarban driftelek látom jobbos jön...gáz elvétel...nyomom jobbra mint állat,hogy el tudjak fordulni...DE NEM...bazzeg NEM ...gondol egyet és megy tovább balra vagy éppen egyenesen előre...hát miez ha nem egy fos...télleg elég nagy NFS fannak tartom magam és ma is toltam vele,meg azér még fogom is...de télleg elég nayg gondok vannak ezzel a gaméval...
-
m3tr0
őstag
valaki driftre tudna egy jó beállítást?..nagyon nem megy....kanyarba be...padlógáz...aztán ellen kormányzok,de semmi össze vissza csapódik az autó...nagyon gáááz
-
m3tr0
őstag
hi
én azt nem értem,hogy hogyan van az ,hogy a első alap 240sx et..amit adnak és van rajta tuning azzal nyomom még a grip versenyeket..és ugye azt abban a formában nem lehet tuningolni,de nem is kell,hiszen így is lenyomom vele a 500 hp-s versenytársakat
drag versenyeken mondjuk kell a tuning,ott az ss coblatot tuningoltam,egyelőre elég...
viszont a driftet nem értem megint,mert annyira nem leeht benne fékezni hogy nagyon,olyan mintha aszfalton mennék keresztbe,aztán ha fékre lépek akkor meg jégre érnék vele..
elég érdekesmeg hogy a pics@ba kell 5 autót fenntartani+tuningolni ?
vicces
-
m3tr0
őstag
válasz
(Kolombusz) #4149 üzenetére
[akkó ez mi?]
te én akkor nem értem...de elmagyarázhatnád...mert valami nem jó -
m3tr0
őstag
válasz
(Kolombusz) #3277 üzenetére
biztos nagyon nagyon durva...de nincs ám mindenkinek 80" Lcd-je...meg 70 k-ja xboxra
de lehet van egy pc-je..amibe belefér egy kis fejlesztés,és egy kisebb pénzmag...bár én is
a fejleszté kontra xbox360 on gondolkodom...csak nekem sincs 70 ezrem egy xboxra...még -
m3tr0
őstag
hát nálam 800x600ban az árnyékok kivételével..és élsimítás nélkül...minden hihgon...
és frapsszelmérve sivatagos pályán simán 35 fps...a körversenyesen...indulásnál csak
20 fps...utána ha előzök ott is 30-35 fpsaz irányítás sztem nehéz de így lesz jó
jó lesz ez...jön mellé a tuningolás..meg a drag,drift...simán elleszünk vele sztem
és sztem elég jól lett optimalizálva...ha nfseket nézzük,,,vagy nem? -
m3tr0
őstag
bitcomettel szedtem eddig...90.8% nál meg állt...hát k*rv* jóóóó
-
m3tr0
őstag
hogy kell flashgettel töttteni ? rohadtul nem használtam mégilyet...
-
m3tr0
őstag
mivel töltsem majd le...mert ha megszakad a netem töltés közbe akkor az szívás..
valami ötlet kőne... -
m3tr0
őstag
válasz
Dr. Romano #2738 üzenetére
azért,mert a moderátor ma már 2x szólt
a többit tőle kérdezd meg...ha mered -
m3tr0
őstag
nehogy adjatok linket bazzeeee
-
m3tr0
őstag
lóf*sz jön itt csikánó...nem NFS demó...
-
m3tr0
őstag
válasz
Sirandrish #2443 üzenetére
ne beszéjünk róla ..de egy fogorvos lehet tudna segíteni
amúgy meg....gyűjjön már a demóóóóóóóóó
-
m3tr0
őstag
én is alszok...pápá
-
m3tr0
őstag
bazze...hallom valaki babrála kulccsal....nyílik a bejátai ajtó..felugrok..kinézek szobából..mi f*sz?...erre anyám ment ki elfújni a hallowenes mécseseket...mert k*rvára bevílágítjáka konyhát ..meg a szobát
LOOOL
-
m3tr0
őstag
éjfélt ütött már az óra jöjjön az NFS új DEMÓJA
-
m3tr0
őstag
én még leszek ..csakközbe filmes bakik nézek...majdbenézegetek...menet közbe..
-
m3tr0
őstag
nah...csak sikerült...explorerrel ment...és a minimum és a recommended között vagyok..
kiváncsi leszek ...mert sztem édeskevés lesz az élvezhető játékhoz a konfigom -
m3tr0
őstag
ez ratyi..java fennt...tűzfal kilőve...felugró ablakok engedélyezve...és nem töltődik be ez a g*ci
-
m3tr0
őstag
ez nem csinál semmit...java consolba is valami errort ír....
-
m3tr0
őstag
válasz
LordAxwell #2065 üzenetére
várok...de már a firefox is fagy tőle...érdekes...
-
m3tr0
őstag
srácok ..valaki belinkelné a tesztelős oldalt?
amúgy hogyan tesztel..mert tegnap próbáltam...de nálam nem csinált semmit...utána kezdtem rendszert rakni...szóval tesztelni kőne plíz help :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest